View Single Post
stare 07.02.2009, 13:06   #12
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Retrouver la tranquillité-odnaleźć spokój

Huh~
Z zewnątrz mi się w sumie nie podoba. Bryła nie przypadła mi do gusty *chyba nie lubię takiego 'przesunięcia' po prostu*, elewacje też jakoś mnie nie urzekły, okna nie nadają moim zdaniem uroku tylko są, bo muszą Za to ogródek mnie urzekł i nadrobił po części to, co straciła bryła.
Pierwsze wrażenie po obejrzeniu zdjęcia przedpokoju było 'wchodzisz do domu a tam... ciemno'. Może nie jest to jakaś większa wada, ale mnie się nie podoba. Kuchnia- duża, zagracona *to akurat u mnie plus * a wszystko tak upchane pod ściany. Nie wiem, może kombinowałabym z jakimś barkiem, czymkolwiek. Jadalnia- znów ciemno, troszkę ciasno jak tak się patrzy. Salon natomiast jest ciekawie zagospodarowany i zaplanowany i jest jasny Sypialnia też jasna, całkiem przyjemna. Za to łazienka nie podoba mi się nic a nic. Nie wiem nawet czemu. Jakoś po prostu sposób, w ja jest urządzona mnie przytłacza. No i chyba tyle. Punktów zwykłam nie dawać to nie daję. Praca jest całkiem dobra, ale do gustu mi nie przypadła jakoś szczególnie.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline