Odp: Bloczek :P
jako projektant bloków, pozwole sobie skomentować Twoje dzieło. Zauważyłem w tym bloku kilka podobieństw do swoich... może choćby ta winda użyta dokladnie w kolorach jak w jednym z moich bloków, bryła bloku niestety też mi moje przypomina... nawet bardzo..., tak samo balkony... dla mnie pochodzące z Mexiss City, nawet podłoga należy do tych które dość często wykładam w korytarzu swoich bloków-to akurat mniej istotne. Ogółem jednak blok jest duży, jak na mój gust źle zagospodarowany-ilość mieszkań, miejsce gdzie jest parking... zbyt duże okna, zbyt ciemny blok i na dodatek stoi na fundamentach które można było wykorzystać jako parking podziemny...
Najgorsze jest to iż ewidentnie odkrywam kopie w tym Mexiss City na 8 i 9 zdjęciu <zły>
przepraszam bardzo ale mc-donald i sklepy dodałem od strony ulicy w moim projekcie... Mc donald nawet też, a projekt dodałem duuużo wcześniej niż Ty.
Kończąc: zrobiłeś chińska robote, klona moich pomysłów, wystarczyło zapytać czy możesz użyć moich pewnych udogodnień, to teraz bym sie tak nie czepiał za niektórw wprost skopiowane elementy MOICH projektów.
skąd masz te pół-cieniujące balkony- to takie jak żaluzje tylko na balkonach-na rogach.
ocena 2/10 za wysiłek
|