View Single Post
stare 08.02.2009, 16:20   #33
steve
Guest

Domyślnie Odp: "Victoria" by steve

Cytat:
Napisał Czekoladowy.pl Zobacz post
Fajny, podoba mi się. Nie wiem co chcecie od tego dachu, mi nie przeszkadza, wygląda tak... apetycznie xD Znalazłem oczywiście kilka błędów, ale nie chce mi się ich opisywac. Jednak nawet one nie psują całości. Ogród bardzo ładny i urokliwy. .Ogólnie całkiem przyjemny domek.
10/10
Dziękuje bardzo

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dach bryły, za wielki. Sama bryła mi się podoba, ogród również. Wewnątrz trochę pomieszałeś/aś style, co nie za bardzo mi się podoba. Ale ogólnie to ładnie to wszystko ze sobą wygląda. Ocena: 8/10

pozdrawiam:
kubuss
Dziękuje I zgadzam się ze pomieszałem style..niestety.

Cytat:
Napisał yuppie Zobacz post
No ładny.
Bez wiekszgo opisu.
8/10
Dzięki

Cytat:
Napisał claudia_o Zobacz post
Bardzo ładny!!!
Nie podoba mi się tylko sypialnia nr. 3.
Sama chciałabym miec taki w swoich simsach
Dziękuje Sypialnia nr 3 jest dość specyficzna

Cytat:
Napisał Esterkaa Zobacz post
Zgadzam się zupełnie..
ocena 10/10
)
Dziękuje bardzo

Cytat:
Napisał Björk Zobacz post
Napiszę krótko, że bardzo mi się spodobał
Doceniam, i dziękuje

Cytat:
Napisał Milka84 Zobacz post
Mi się nie wyświetlają zdjęcia łóżek i widzę dużo czarno-białych zdjęć/obrazów, jak wolisz.
Czy komuś jeszcze tak się wyświetla? Mi wyświetlają sie wszystkie zdjęcia, czyli jakiś 80 sztuk. A co do czarno-białych zdjęc/obrazów to za pierwszy razem zrozumiałem że chodzi Ci o zdjęcia z gry jako ogólnie, a chyba chodzi o obrazy wiszące na ścianie? Jeśli tak to faktycznie jest dość sporo czarno-białych Ale nadal twierdze że zdjęcia łozek są i sie pokazują hehe

Nowy projekt juz w przygotowaniu Dodam go pewnie za kilka dni (coś koło 7) Pozdrawiam wszystkich