View Single Post
stare 15.02.2009, 12:17   #8
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Renowacja Zachodniego Bulwaru Marzeń 1026 by kotka22

O.o.

Widzę, że WENA się przydała.

Ale nie omieszkam wypisać ci przydługiej epistoły, by wskazać błędy

1. Ogród
Naliczyłem 6 rodzajów drzew, prawie każdy użyty jeden raz. Ja się na ogrodach nie znam, ale na Forum mamy ekspertów w tej dziedzinie, na pewno widziałaś, jak Oni robią ogrody

2. Okna
O zgrozo. (znowu) 6 rodzajów. Proszę - następnym razem dawaj jeden-dwa typy okien.

3. Hall
Pustki. Jak się domyślam, to jest pokój, do którego się wchodzi od razu z dworu, a więc powinny tu stać jakieś buty, kurtki.
Idąc dalej tym pomieszczeniem widzimy wystawę drzwi - niczym ze sklepu Obi. Tutaj tak samo, jak z oknami - ogranicz się do jednego typu drzwi wewnętrznych.

4. Sypialnia
Brak jakiegokolwiek znaku życia. Nie wiem, gdzie simowie trzymają ubrania? Chyba nie używają jednorazówek?

5. Łazienka
Ten ciemny set do brązowej elewacji ma się nijak. Postaraj się dobierać zestawy do ścian tak, aby nie gryzły się ze sobą (widziałaś jak robią to Mistrzowie? )

6. Pokój nastolatki
Ten sam błąd co w Sypialni. Brak szafy, dupereli na podłodze, xd

7. Salon
Czy to w tym kominku simowie spalają swoje jednorazówki?
Telewizor ma paskudną żółtą obwódkę, która w połączeniu z obrazem nad nim tworzy tragedię Nie podoba mi się obraz wtapiający się w półkę od kominka. Jaki jest sens położonych na przeciw siebie kanap?

8. Jadalnia
Ohydny wzór na krzesełkach

9. Kuchnia
Simowie lubią zimne potrawy? Czy podgrzewają je w kominku? Mnie saię zdawało, że wygodniej jest grzać potrawy i wodę na kawę na kuchni gazowe, ale chyba myliłem się

10. Ogólnie
W pomieszczeniach panują ciemności, na przyszłość włączaj światła. Kombinuj też z sufitami Prosiłbym też o rzuty.

Wolt.
Woltuwa jest offline