Temat: 00Sev
View Single Post
stare 15.02.2009, 12:22   #3
Pani_Snejp

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 00Sev

Cytat:
- Bo grunt to uzależnić ludzi od moich produktów – Zaśmiał się szaleńczo i wrócił już skupiony do googlowania owej specyficznej odmiany.
mój bohater ;3
Cytat:
Gdy stwierdził, że albo czapeczka, albo on nawala, schował laptopa do jednej z jego kieszeni w pelerynie, wypowiadając magiczne zaklęcie : „pisu pisu rozdzialisu” (...) Zaciekawiony, podszedł do tego owego dziwnego zjawiska, którego nie dało się naprawić nawet za pomocą kultowego zaklęcia : „Napraw się k***a”
ach, te czary ^-^
Cytat:
Reszta klasy wybiegła spłoszona jak stado antylop, wrzeszcząc:
- Karmel!
- Ciastko!
- Czekoladaaa!
looooooooool!
Cytat:
- Cześć laleczko – Zamruczał do ucha wyraźnie napalonej Veripmy – Nazywam się Snape. Severus Snape. A ty jesteś Veripma!
czyta w myślach
Cytat:
- Nie wiesz, na co się porywasz! – Krzyknęła, podwijając bluzkę – Jestem nasieniem samego nieśmiertelnego Albercika z Company!
i spróbuje mnie tylko zdradzić!! xD
Cytat:
Pocałował ją namiętnie przy wszystkich zebranych, pochylając się, a damska część sporej widowni pomdlała na widok wspaniałego tyłka psora.
zegzzzzzi!
Cytat:
- Ablablablablabla – zasepleniło coś za oknem. Po chwili całej klasie ukazała się twarz Dracona, która pomimo licznych obrażeń i braku połowy zębów triumfowała – Bulwaaa!
bulwa !
Cytat:
- Muhahahahahahahaha! – zaśmiała się szatańsko, dolewając do kotła dziwnej, zielonej substancji, która cienko piszczała: karmel!ciastko!czekolada! - Tak, to właśnie ona! – Piorun, który zagrzmiał za jej plecami spowodował, że jej oczy zabłysły szaleństwem – Moja jedyna, niepowtarzalna… PIGUŁKA GWAŁTU! Mwahahahahaha!
MWAHAHAHAHA!
Cytat:
- Loool – powiedziała Veripma, patrząc na nowonarodzone bliźniaki.
no lol jak cholera xD
Cytat:
- Śliczne! Ti Ti Ti ! O, on ma nos po mnie!
- Módl się, żeby mózg też miał po tobie.
- Trzeba wyprawić wesele!
- ale najpierw wziąć ślub!
Aż laga się zmartwiła.
- TO MY NIE JESTEŚMY PO ŚLUBIE?!
SUPRISE!

o Boże... nie żyje, umieram, ZARĄBISTE, HAHAHA XDDD

Ostatnio edytowane przez Pani_Snejp : 15.02.2009 - 12:35
Pani_Snejp jest offline   Odpowiedź z Cytatem