A dlaczego nazwa jest prawie identyczna co poprzednio?
Obejrzałem z ciekawości poprzednie prace.. Przede wszystkim popełniasz karygodny błąd. Nie rób zdjęć na niskich ścianach. To psuje jakość prezentacji. W internecie możesz znaleźć sufity, które zasłonią niebo. I jak już zdecydujesz się tak pokazywać pomieszczenia, to pamiętaj, żeby pokazać jak najwięcej na zdjęciu
Kuchnia - szafki (a szczególnie blat) nie pasują do podłogi. Pamiętaj, że meble nie mogą się gryźć z podłogą/ścianą.
Łazienka (parter) - ściana i podłoga jest za wzorzysta. Nie widzę obrazów na ścianach (a ścianę to już w ogóle tylko jedną). Nie ma oświetlenia, żaluzji, akcesoriów łazienkowych....
Korytarz - raz, że pustka (jeden kwiat t za mało), dwa, że schody to pomysł już przejedzony (widziałem to w pierwszym projekcie). Dwa, że od mnogości barierek można dostać oczopląsu.
Taras (lub jak wolisz: weranda) - nie prezentuje żadnych ciekawych rzeczy. Właściwie nic na nim nie ma

I drzwi mogłyby być bardziej na środku.
Podjazd - dlaczego taki długi? Przecież samochód, który wjedzie do końca może zostać zastawiony przez samochód bliżej jezdni. Na dodatek płotek uniemożliwia jakikolwiek manewr (czyt: nie ładnie się prezentuje w połączeniu z podjazdem). Pomysł zostawienia maxisowskiego wzoru podjazdu nie jest trafiony.
PIĘTRO:
Sypialnia - Brak firanek, mebel zasłania okna, nie widzę oświetlenia.
Łazienka na piętrze - właściwie nie wiem, czy jest wydzielona ścianą, czy to ciąg dalszy sypialni (sypialnia + łazienka = sypialniołazienka?)
Co do samego fragmentu pomieszczenia nazwanego "Łazienką" - meble z tego samego zestawu co łazienka piętro niżej. Nie wiem, co stoi na tej szafeczce - pudełka, domki dla lalek, radia... ???
Pomieszczenie ze sztalugą i bieżnią - pustki, nie wiem, czy to tu znajdują się schody, jak wygląda zarys pomieszczenia?
Ogólnie - tak jak powiedziałem - rób zdjęcia na pełnych ścianach, pokazując każde pomieszczenie z osobna. Na koniec pokaż nam rzuty.
Wolt.