View Single Post
stare 17.02.2009, 14:17   #2
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Domek mojej roboty.

Jedna prośba. Wstaw adresy między znaczniki [ img ]tu adres[ /img ] (beż żadnych spacji)

Tymczasem mój komentarz:

Na początku proszę, abyś na zdjęciach nie zamieszczała kratek z trybu budowania. Znikają w trybie życia w trybie opcji i przy narzędziu pokrycia terenu.

Pomysł z postawieniem śmietnika przy wejściu jest nietrafiony

Korytarz - za duużo drzwi (na dodatek nieładnych). Może jakaś pufa, buty? (+ za wieszak na ubrania)

Sypialnia -
Cytat:
Napisał Orzechowo
Sypialnia (dałam w takich barwach, żeby się lepiej spało- ja bym nie zasnęła w czerwonym pokoju):
Nie ma chyba wymogu, żeby sypialnie były czerwone?
Nie widzę biurka, krzesła, zasłonki, dekoracji. Jakkolwiek ten odcień ma wpływać na senność, tak ja dałbym nieco jaśniejszy. Albo więcej światła, a nie jakąś marną lampkę...

Salonik - nic ciekawego. Dużo pustej przestrzeni, która miała być zapełniona telewizorem. No i te książki, a raczej regał, wtapiający się w ścianę...

Łazienka - ciemno (ten paskudny neon nie wystarczy ) Mogłaś dać apteczkę z lustrem. No pustawo - firanki, obrazy, kwiaty - czyli brakuje dekoracji. Nie podoba mi się pokrycie ścian, podłoga i sufit

WC - dawniej łazienka, teraz rozdzielona ścianą komentarz taki sam jak do łazienki. + nie podoba mi się kwiatek, który nie wiadomo jaką pełni rolę...

Kuchnia - brak zasłonek/zasłonki nie zasłaniają wystarczająco okna. Pomieszczenie jest za puste. Nie ma akcesoriów kuchennych.

Jadalnia - pustawa, + to samo co z zasłonkami w kuchni.

Ogólnie - w pomieszczeniach panują pustki, które można by zapełnić innymi elementami.

Wolt.

Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 17.02.2009 - 14:39
Woltuwa jest offline