Jedna prośba. Wstaw adresy między znaczniki
[ img ]tu adres[ /img ] (beż żadnych spacji)
Tymczasem mój komentarz:
Na początku proszę, abyś na zdjęciach nie zamieszczała kratek z trybu budowania. Znikają w trybie życia w trybie opcji i przy narzędziu pokrycia terenu.
Pomysł z postawieniem śmietnika przy wejściu jest nietrafiony
Korytarz - za duużo drzwi (na dodatek nieładnych). Może jakaś pufa, buty? (+ za wieszak na ubrania)
Sypialnia -
Cytat:
Napisał Orzechowo
Sypialnia (dałam w takich barwach, żeby się lepiej spało- ja bym nie zasnęła w czerwonym pokoju):
|
Nie ma chyba wymogu, żeby sypialnie były czerwone?

Nie widzę biurka, krzesła, zasłonki, dekoracji. Jakkolwiek ten odcień ma wpływać na senność, tak ja dałbym nieco jaśniejszy. Albo więcej światła, a nie jakąś marną lampkę...
Salonik - nic ciekawego. Dużo pustej przestrzeni, która miała być zapełniona telewizorem. No i te książki, a raczej regał, wtapiający się w ścianę...
Łazienka - ciemno (ten paskudny neon nie wystarczy

) Mogłaś dać apteczkę z lustrem. No pustawo - firanki, obrazy, kwiaty - czyli brakuje dekoracji. Nie podoba mi się pokrycie ścian, podłoga i sufit
WC - dawniej łazienka, teraz rozdzielona ścianą

komentarz taki sam jak do łazienki. + nie podoba mi się kwiatek, który nie wiadomo jaką pełni rolę...
Kuchnia - brak zasłonek/zasłonki nie zasłaniają wystarczająco okna. Pomieszczenie jest za puste. Nie ma akcesoriów kuchennych.
Jadalnia - pustawa, + to samo co z zasłonkami w kuchni.
Ogólnie - w pomieszczeniach panują pustki, które można by zapełnić innymi elementami.
Wolt.