U Ćwirów duchy są codziennie...(Przynajmniej u mnie) :ph34r: :ph34r: :ph34r:
-------------
Cytat:
Originally posted by FaNtA+Apr 4 2004, 09:18 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FaNtA @ Apr 4 2004, 09:18 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...
|
[/b][/quote]
U mnie to te zombie na motocyklach przyjechały. Wszystkie miały złote łańcuchy i sygnety. Uzbrojeni w kałasznikowy i bazooki wbiegły do mojego domu. Działo się to u Ćwirów więc wyciągneli kasandre z łóżka, przywiązali do pala i zaczeli tańczyć wokół niego taniec rytualny. Lecz zobaczyły rozbłysk na niebie i usłyszeły słowa pana: ''Jam jest Riva TNT 2 twoja, i nie pozwole na takie obciążenie kompa''
(Bo dużo tych zombie, no i gra zwalniała).
I błysk i świst. No i zombie nie ma

. PRZYRZEKAM!!! MÓWIE PRAWDE!!!
[A tak na serio, ktoś sobie jaja z nas robi]