MIŁOWO:
Rodzinka Ćwir:
Morthimer umarł (przeze mnie

) Kasandra uznała że Don nie jest jej wart i związała się z Darkiem Marzycielem i mają córkę Marlenę (szkolne, imię na cześć zmarłej żony Darka) aktualnie Kass jest w ciąży

Aleksander skończył studia matematyczne z wyróżnieniem i jest z Renią. Aktualnie Renia jest w ciąży.
Rodzina Marzyciel:
Jak już mówiłam Darek jest z Kas i mają córkę Marlenę. Kas po raz drugi jest w ciąży

Szczepan ze względu na Liliane przerwał studia, mają syna Jasia (szkolne) i córkę Paulinę (niemowle)
Rodzina Przyjemniaczek:
Daniel jest z tą babką jego starą chyba Marysią :p Ma z nią trzecie dziecko Monikę.
Andżelika skończyła studia z wyróżnieniem. Studiowała fizykę (?) Andżelika ożeniła się z Damianem i mają bliźniaki Jakuba i Michalinę

Liliana przerwała studia i jest ze Sczepanem mają syna Jasia (szkolne) i Paulinę (niemowle).
Rodzina Biedak:
Nasza Balbinka urodziłą chłopca (tego co odrazu jak pierwzsy raz gramy jest w ciąży). Ożeniła się z podstawionym simem (bogatym) Zbyszkiem

MIeli bardzo duży dom

Damian ożenił się z Andżeliką i mają bliźniaki Jakuba i Michalinę. Błażej i ten trzeci syn są na studiach (nie wiem jakich nie gram nimi

) Jak już mówiłam Balbina jest ze Zbyszkiem i o dziwo urodziła bliźniaczki! Wiktoria i Oliwia (małe dzieci)
Rodzina Hak:
Esmeralda dalej jest z Janem (?) ale na boku romansuje z sprzątaczem (pokojówką ale chłopakiem

Zostało im 5 dni do zostania emerytami

Lucynka jest nastolatką

Ma chłopaka jakiegoś ze swojej szkoły
Dokończe później