Cytat:
Napisał LisK
oOo.. naprawde ślicznie .. bardzo mi sie podoba ^^
|
Bardzo się ciesze że się podoba i dziekuje za ocenę
Cytat:
Napisał kubuss
Dom super, bardzo mi przypadła do gustu sypialnia, reszta pomieszczeń też niczego sobie. W ogrodzie się zakochałem no normalnie śliczny. Więcej pisać nie będę bo wszystko tu mi się podoba, bez wyjątku. Ocena: 10/10
pozdrawiam:
kubuss
|
Sypialnia to moje ulubione pomieszczenie w tym domu, ciesze się ze i Tobie sie podoba

Dziękuje za bardzo wysoką ocenę
Cytat:
Napisał Szymon
To jest świetne! nie mam żadnego powodu żeby się do czegoś przyczepić! To jest piękne podoba mi się kuchnia, ale najbardziej jadalnia
Ocena 10/10
|
Oh dziękuje

Cytat:
Napisał Bittern-sama
Ogólnie uroczy^^
W jasnych, pastelowych kolorach
Przyjemnie się oglądało^^
są małe pomyłki ;p np. te czerwonawe schody wgl nie pasują i ta kopuła/altanka czy coś tam jest jakaś taka nijaka xddd
przesłałam na GG link do tej strony i koleżanka napisała " i to robią Polacy" i " jest 1000000000 razy lepsza od amerykańców"
co ona ma z tymi amerykanami!!!
to jacyś bogowie dla niej??? ale cóż...
Śliczny ten dom^^
|
Hehe dziękuje za opinie

Schody wogóle to nie wypadł, ale cóż
Cytat:
Napisał symfonia
No niczego sobie ten domek, w moim ulubionym klimacie.
Bryła ciekawa ,ogród też jest ładny ,może niektórych drzew za dużo, trochę mi przeszkadzają dwie fontanny i chyba za dużo kamieni , ale to moje "widzimisie".
A co do wystroju to piękne i bardzo dobrze podobierane meble jak i dekoracje oraz tapety i kolorystyka wnętrza pomieszczeń.
Domek jest ładny.
Ocena 10/10
|
Co do kamieni to poprostu mam do nich sentyment

I są tam takie małe skalniaczki, a wiadomo skalniaczek bez kamieni to nie skalniaczek

Dziękuje za ocenę
Cytat:
Napisał Wikuńka
Witaj!
Bardzo podoba mi się Twój domek.Ciekawa kolorystyka,ładne meble tworzą fajny nastrój.Urzekł mnie salon, tylko moim zdaniem ładniej prezentowałby się biały fortepian.Warto poczekać do zmierzchu,bo rzeczywiście ogród wygląda magicznie...
Krótko mówiąc...śliczny 
|
Nawet gdybym z calych sił chciał tam dać bialy fortepian to niestety...nie mam takiego. Ciesze się ze tak sie podoba
Cytat:
Napisał Esterkaa
Bryła super..ogród tez..tylko troche za duzo drzew 
w srodku bardzo ładnie umeblowane tylko te schody czerwone nie pasuja mi do wystroju..tak samo jak w sypialni ten fotel brazowy...wszystko jets w pastelowcy prawie bialych kolorach i to tam nie pasuje.
ogólnie wszystko pieknie ladnie.
ocena:9/10
Pozdrawiam 
|
W sypialni miało "wisieć" co innego, ale okazało sie ze ten dodatek nie działa i jednak zawisł ten fotel...Dziękuje za wysoką ocene
Cytat:
Napisał Pati
o jezus , ile zdjec
dom piekny
az odechcialo mi sie swojego wstawiac
10/10
|
Dziękuje

I wstawiaj swój!
Cytat:
Napisał Tusia^^
No to jest po prostu cudo. Śliczny i nie ma czego się czepić.
10/10
|
Dziękuje

Cytat:
Napisał Jinchüüriki
Właśnie wróciłem ze szkoły, zmęczony :/
A po obejrzeniu tego domu zrelaksowany 
Naprawdę te dom jest piękny,
przeszkadza mi tylko to, że nie ma cieni itp.
Ale ogólnie wszystko jest cudne
@EDIT: Bardzo ciekawy pomysł z zamieszczeniem firanek na drzwiach 
10/10
|
Ciesze się ze mój dom Cie zrelaksował hehe

A wiem jak ta wredna szkoła moze męczyć. Co do firanek na drzwiach...to jakoś tak samo zawisły pod sam koniec

Dziekuje za wysoką ocenę
Cytat:
Napisał Dziurawiec_Skąpolistny
No, no. Majstersztykiem tego nie nazwę - nie uwiódł mnie ten dom, lecz chciałbym mieć dodatki z tego domku. (TO nie zazdrość) 8,5/10 pkt.
|
Dziękuje za ocenę

Jeśli widzicie jeszcze jakieś błedy- prosze powiedźcie, bo chce się czegoś nauczyć i poprawić w przyszłych domkach.
Pozdrawiam, i mam cichą malutką nadzieje na jeszcze jakieś opinie