View Single Post
stare 27.02.2009, 00:48   #4
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Simy by Aya :}

Witam
Zabieram się do oceny, mam sporo do nadrobienia

Mru
Twarz typowa dla postaci z anime, stylistyka z resztą podobnie mi się kojarzy. Podobają mi się okulary, klipsy i ubranie.

Chiyo
Bardzo mi się podoba ta typowo japońska stylizacja simki. Tylko z wyglądu średnio pasuje na azjatkę, raczej jest wystylizowaną europejką. Kąciki ust za bardzo opuszczone, poza tym w porządku.

Lana
Pierwsze co rzuca mi się w oczy to prześliczny błyszczyk i urocze piegi, których w ogóle jestem fanką.
Z buzi taka trochę lolitka.
Ładna sukienka i apaszka.

Samantha
Znowu piegi Piękne oczy i usta oraz kolor szminki. Dobrze dobrany makijaż i bardzo pasują jej te ciuszki. Tylko osobiście nie lubię tej fryzury, dla mnie wygląda jak hełm.

Para nr 1
Kobitka wygląda nieco wampirzo Ładna, ale sprawia wrażenie wrednej.
Facet natomiast jest świetny Po pierwsze podobają mi się blizny (mały fetysz), a po drugie fryzura i ubranie. Znakomita stylizacja.
Para trochę niedopasowana, kojarzy mi się, jakby chłopak był rozrywką dla nieco starszej od niego, znudzonej kobiety.

Ash & Armand
Facet - nie podoba mi się ten puder na policzkach. Reszta fajna. Sprawia wrażenie chłopca z dobrego domu, ucznia szkoły prywatnej
Dziewczyna - piękne oczy i błyszczyk. I ma piegi Trochę snobistyczna.
Para znacznie bardziej do siebie pasuje niż poprzednia.

Natasha
Piękny kolor oczu, fajne włosy i błyszczyk. Tylko twarz ma taki grymas jakby jej właścicielce nie odpowiadał jakiś wyjątkowo nieprzyjemny zapach

Ostatnio edytowane przez Callineck : 27.02.2009 - 03:15