View Single Post
stare 27.02.2009, 09:01   #74
Alene
Guest

Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

ja znowu mam taki problem z tą aplikacją, że kiedy idę kupić jakieś nowe ciuszki dla simsów i przy dłuzszym pobycie na tej parceli, wyskakuj "aplikacja...". Też mi się tak dzieje, kidy chcę coś zrobić albo grać na parceli montekich z werony (ta rodzina gdzie jest merkucjo i romeo z tymi dziadkami) to mi takze wtedy wyskakuje ten problem ;/ o co chodzi.

Bjork. Ty napewno wiesz co z tym zrobić . Bo tam wiele postów wcześniej pisałaś coś Basi315, że jak chce to podasz jej jakieś fajne programy, które pomagają w tym żeby nie wyskakiwało "aplikacja..." i że jak ma sie te programy to nie trzeba wył.aczać tych procesów z menadżera.
pozdrawiam i proszę o pomoc.(mam ściągnięte dodatki z neta, ale gdy skanuje nie ma żadnych wadliwych dodatków , no i w rzeczy samej ORYGINALNE dodatki i podstawe zadnych piratów! jakby co

Edit: a jesli chodzi o ten procesor to co mam wyłączać w trakcie gry? te moje uzytkownika to wiem ale oprócz tego mam jeszcze te mojego komputera, które wiem że nie można wyłączać i tego explorera.exe . ale oprócz tego mam jeszcze takie jak lokalne i sieciowe.czy moge je wyłączać?

Ostatnio edytowane przez Alene : 27.02.2009 - 09:14
  Odpowiedź z Cytatem