View Single Post
stare 27.02.2009, 16:05   #5
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Krok w stronę orientu" etniczny domek by kajucha 95

Bryła to wielki kloc z mega gigantycznym dachem. Ocena: 3/10. Ogród to parę dziwnie porozmieszczanych roślinek. Ocena: 6/10. Taras zwykły, wanna mi się podoba. Przedsionek po 1. kto w przedsionku ma zdjęcia rodzinne ?? po 2. przyznaj się że nie miałaś co tam włożyć, bo to pomieszczenie spokojnie mogłoby być mniejsze i nawet te śmieszne półki by się zmieściły. Łazienka mimo że kolory pasują wygląda monotonnie, wszędzie ten sam kolor i na dodatek dziwna wanna. Kuchnia na tych zdjęciach prawie nic nie widać gdzie stół i krzesła ?? I tak w ogóle to za biało w tej kuchni. Ps fajna płaska umywalka Salon gdzie ty tu widzisz ostre barwy, ja widzę tu pomarańcz, ostre kolory to krwista czerwień, super jasna żółć, kanapa i fotele mi się nie podobają i chyba są niewygodne, reszta salonu to ogólna pustka. Sypialnia za ciemno aż się tam nie chce przebywać i znów ogólna pustka. Łóżko mi się nie podoba. Podsumowując średnio mi się podoba, dom jest za wielki, pomieszczenia w nim gigantyczne, a na tym traci wystrój bo jest okropnie pusto. Przy robieniu zdjęć wciśnij Tab i oddal na maksa wtedy na zdjęciach będzie więcej widać i umieszczaj zdjęcia a nie ich miniaturki. Ocena: 5/10

kubuss

Ostatnio edytowane przez kubuss : 27.02.2009 - 16:11
kubuss jest offline