Odp: L'élégance française by Dominic
Bryła mi się nie podoba, jest "za cienka" i za długa. Ocena: 5/10. Ogród we wejściu średnio podobają mi się te wielkie krzaki, liścia (?) Ławka mnie rozwaliła w nocy na pewno bym na niej nie usiadł, ogólnie to z tyłu jest za pusto. Dom o tak zaszczytnej nazwie powinien być ogrodzony jakimś eleganckim płotem a tu dupa. Patio wygląda jakby było za kratami i jest w nim bardzo ciemno. Ocena: 5/10. Przedpokój średnio mi się podoba, to ucięte lustro bardzo dziwnie wygląda. Salon z jadalnią mi się nie podobają nic tam nie odbija. Nie podoba mi się ta biała rozmazana tapeta z jakimś śmiesznym wzorkiem, telewizor mi nie pasuje za wielki, stół bardzo "goły" obrus by się przydał. W kuchni nie jarze pomysłu ze stoiskami z napojami, nie pasują. Stół wygląda jak wycięty z plastiku, a krzesła jak ryczki z drewna z bardzo dziwnym oparciem. Czarne patelniopodobne wynalazki nie pasują. Kolory odpadają. W łazience znów ucięte lustro nad umywalką, półka w którą można trzasnąć się w głowę wstając z kibelka nie zdaje tutaj egzaminu. Do kompletu nie pasujący obraz nad wanną. Na korytarzu na piętrze codziennie straszyć nas będzie szafa, która stylem nie pasuje do reszty domu, która wygląda jakby z Chin przyjechała. Pokój gościnny zaprasza zielenią, odpycha wyposażeniem. Jeżeli większość wyposażenia masz w jednym kolorze, to proszę Cię nie dawaj już innych przedmiotów w bieli. W sypialni gdyby nie było lustra, powiedziałbym że jest najlepszym pomieszczeniem w domu, ale niestety. Summa summarum dom mi się nie podoba, są w nim pomieszane style Ikea z piętra żre się z meblami z parteru. Przez taką liczbę luster dom wygląda jak gabinet luster, a nie coś do mieszkania. Szczerze mówiąc jest to Twój najgorszy dom. Ocena: 3/10
kubuss
|