Odp: Dom La Coruña
Dobra widzę że oceny raczej dobre tu stawiacie więc ja to odmienię *groźny śmiech*
Bryła wygląda jak kloc ze źle wstawionymi oknami to coś co u Ciebie jest w domu powinno być na dworze. Ogólnie to dom przez tę okładzinę ścienną wygląda jak by miał ze 100 lat, a daszek nad drzwiami jak by miała zaraz odlecieć. Kamienny mur nie pasuje do bryły. Ocena: 2/10. Ogród wygląda jak by go robił ktoś z Parkinsonem, który zaatakował ręce. Rośliny są porozrzucane wszędzie. Ten wychodek z tyłu domu wygląda bardzo nieestetycznie, brzydkie te grządki, bleeee. Ocena: 2/10. Przedsionek to istny gabinet luster, nie chciałbym mieć tyle w domu luster. Łazienka to najdziwniejsze pomieszczenie w domu. Wanna wystawiona na pokaz w oknie i umieszczona na zabójczym podeście, a co jakby ktoś się poślizgnął upadek pewnie skończyłby się śmiercią. Dwóch umywalek w łazience to nawet w Ameryce nie mają. Nie widzimy swojego odbicia w lustrze bo go nie ma nad umywalką, ale za to jest okno i możemy patrzeć na przechadzających się sąsiadów na chodniku. W kuchni okładzina nie pasuje do płytek, te z kolei nie pasują do szafek, a te do urządzeń AGD, a uwieńczeniem wszystkiego jest prosiak na szafce. Salon kto widział ustawiać telewizor na podwyższeniu lól. Mam pytanie gdzie można kupić latające podkładki do myszek od komputera ?? Dywan jest okropny. Sypialnia połączona w ten sposób ze salonem mi się nie podoba, tak ogólnie to jest gdzieś szafa na ubrania ?? Podsumowując dom jest brzydki nic mi się w nim nie podoba. Następnym razem popracuj trochę nad bryłą i wyposażeniem domu. Lól i chyba nie wiesz jak wygląda cud nowoczesności. Ocena 2/10
kubuss
Ostatnio edytowane przez kubuss : 01.03.2009 - 17:26
|