Cytat:
Napisał Oazis
Powiem wam tak. Bycie modem lub adminem ssie. Wszystko musisz robić, wciąż coś wymyślać by wam nudno nie było, zamykać tematy, czyścić działy, zmieniać nicki, banować, banować potem wasze mutikonta, potem IP, wlepiać ostrzeżenia, badać czy ktoś regulaminu nie łamie, czy nie bierze rzeczy z płatnych stron i ZAWSZE ktoś ma albo duża liczba osób ma pretensje. Dochdozi do tego wiecznie pełna skrzynka PM, wiecznie prośby "Daj mi moda plzplzplzplz", zażalenia, skargi i zawsze coś od Ciebie chcą. Jedna, jedyna osoba na forum napisała do mnie jedynie w celu nawiązania znajomości (Libbiaczek mój :*) No i tyle. Nic fajnego. <wzdech>
Aha dorzućmy do tego, że zostając admem czy modem od razu tracisz duże grono znajomych, którzy oczekują od Ciebie taryfy ulgowej "bo kumpla nie zbanuje", nie raz usłyszysz "Zmieniłeś się ! Zasmakował władzy i mu się w dupie poprzewracało" no i dorzućmy, że amsz o wiele mniej czasu wolnego 
|
A ja to polubiłam

Chociaż miałam tylko jedną prośbę o moda <czy coś ze mną jest nie tak>?
A co do banowania kumpli, to zdarzyło mi się i jakoś nikt się nie skarżył... No może jedna osoba

A co do smakowania władzy - nie lubię rządzić i kilka osób, które miały to zrozumieć - zrozumiały