View Single Post
stare 03.03.2009, 23:47   #1
Seraf
Guest

Domyślnie Summerson Hall by Seraf. [BRAK ZDJĘĆ]

Prawdę mówiąc prezentowany 30 grudnia zeszłego roku Knavesmire Manor miał być ostatnim domem który zbuduję w Sims 2. Miałem bowiem nadzieję że w lutym EA wyda TS3. Jak wiadomo nie wydała a moja wena twórcza nie chciała pozostać na uwięzi, tak więc po wielu bojach z grą i jej błędami, mogę wreszcie przedstawić wam kolejny dom z serii "Wielkie Rezydencje" : )

Summerson Hall stoi blisko Knavesmire Manor, jest jednak starsza. Rezydencja ma bogatą historię; została zbudowana około roku 1900 przez Charlesa J. Summersona.
W domu mieszkały kolejne pokolenia rodziny Summersonów aż do roku 1967 gdy dom został niemal zniszczony przez wielki pożar. Ucierpiało całe pierwsze piętro oraz część parteru, gdy runęły drewniane podłogi. Zbiegło się to w czasie z bankructwem przedsiębiorstwa Summersonów. Rezydencja stała opuszczona przez lata i popadała w coraz większą ruinę by parę lat temu zostać kupioną przez bogatego przedsiębiorcę.
Dzięki starym zdjęciom wnętrza odzyskały dawną świetność, gruntowną modernizację przeszły jedynie łazienki.

Tyle było by z działu "Historia". Zapraszam do oglądania : )

Summerson Hall

Sypialnie: 5
Łazienki: 6
Piętra: 2

Jeszcze kilka słów; niektórzy pewnie zwrócą uwagę na to iż trawnik bardzo różni się od tego w otoczeniu, chwilowo niestety tak pozostanie póki nie zabuduję reszty okolicy : ) Niestety w dalszym ciągu nie widać lasu który ustawiłem za domem w widoku otoczenia przez co naokoło jest taka pustynia : (.

I to chyba tyle.... dziękuję za obejrzenie prezentacji, mam nadzieję że się podobała : )

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:34

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.