Witaj
Przedpokój jest za ciemny, lustro wchodzi na drzwi, i te wszystkie rzeczy są ustawione tak w rządku.
Kuchnia jest nawet ok., ale szafki są źle ustawione (no chyba ze tak miało być to sorry) I zastanawiam się co tam wisi takie czarne nad tymi szafkami? Jak to TV to trochę mało funkcjonalne. I nie podoba mi się ten kawałek ściany gdzie nic nie ma a wiszą jakieś zielone badyle. I trochę za dużo tam kwiatów postawionych tylko po to żeby zakryć miejsce które Ci zostało. Po za tym zasłonki nijak pasują do tych mebli w kuchni. A na jednym oknie w ogóle brakuje zasłonki

Po za tym ja te okna raczej dałbym do np. restauracji a nie w domu bo nie pasują.
Łazienka nawet, choć mało funkcjonalna, mam wrażenie ze ustawiałaś te rzeczy tam tak o, bez pomysłu, bo np. lustro wisi na jednym końcu a umywalka na drugim.
W sypialni widzę niebo, nieład który nie jest ładny, i równe poduszki które rzucają się w oczy jako pierwsze

I ten fotel do komputera…można sobie nieźle skrzywić plecki. Po za tym łóżko ma czarny kolor, meble są białe..
W salonie znów coś nie gra, ciągle mam wrażenie chaosu, i kanapy mają okropny kolor. I w ogóle ściany są szare…i kwiatki wyrastają z podłogi.
Bryła okropna, ogród mi się w ogóle nie podoba.
Bo to ponarzekałem… ale to Twój pierwszy dom wiec jest w porządku, mam nadzieje ze następne będą lepsze. 8/10. Pozdrawiam.