View Single Post
stare 13.03.2009, 15:40   #7
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Odnowiona Europejska Kamienica

Fajnie, że chciałaś modern Ale bryła moim zdaniem nie nadaje się na modern. Jest zbyt wysmukła.

Okna to istny chaos - raz są równiutko i symetrycznie, raz porozmieszczane nijak.

Pokrycie terenu - Czy masz tylko jedno w grze? Takiego samego użyłaś w Zwykłym Domie. : ). Z daleka jeszcze jakoś wygląda, ale w przybliżeniu jest za bardzo rozmazane. Miało oddawać efekt prawdziwej trawy, ale tylko sprawę pogorszyło. :/

Przedpokój - "Ale to już było.. Znikło gdzieś za nami". Nie wiem, kto zainicjował ten wystrój, ale taki typ już widzieliśmy. Bez inwencji twórczej ;/

Kuchnia - mebelki super, ale cały efekt zepsuły drobniuteńkie płytki na ścianie, które sprawiają, że pomieszczenie wydaje się zbyt sterylne.

Salon. -
Cytat:
Napisał Maxii .
Zdjęcie z dworu, bo nie mogłam zrobic w srodku
Niby dlaczego? Jak kamera się nie mieści, to na chwilę kasujesz ścianę i robisz zdjęcie. Albo szukasz miejsca, z którego ujęcie da się zrobić

Łazienka - fajna Ale w kącie z wanną za ciemny cień (masło maślane ) pada na ścianę - mimo osobistych upodobań do mhrocznych klimatów tutaj akurat nie wygląda to najlepiej

Sypialnia - nie podoba mi się kąt, w którym to widzimy centralnie wypukłą szafę, a u jej podnóży jakieś drobiazgi ;d

Cytat:
Napisał Jinchüüriki Zobacz post
Jak na ten pierwszy dom wyszedł Ci wspaniale
Na pewno pierwszy?

Z Bogiem
Wolt.

Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 13.03.2009 - 15:42
Woltuwa jest offline