Na zewnątrz dom bardzo mi się podoba. Naprawdę czuć magię miejsca. Tylko to prostokątne jeziorko czy bagno mogłoby być mniej prostokątne.
Co do reszty ... bardzo, ale to bardzo ładne dodatki z internetu. To one tworzą ten niesamowity klimat. Autorom tych mebli ogromnie gratuluję talentu i oryginalności w tworzeniu dodatków
Jeśli chodzi o ustawienie mebli, to trzeba przyznać, że ustawione są całkiem zwyczajnie. Na rzucie widać że w pomieszczeniach jest dużo niezagospodarowanej przestrzeni. Najgorzej pod tym względem jest w korytarzu, bo zdaje się, że poza skrzynią nie ma tam nic. Dodatkowo ten wieszak bardzo nie pasuje, no i alarm też. Poza tym, nie wiem dlaczego mając tam tyle miejsca, postawiłaś skrzynię w oknie.
W salonie fatalnie prezentuje się telewizor. Obrazy również nie komponują się najlepiej z tymi pięknymi dodatkami z internetu.
W kuchni meble są bardzo ładne, ale gdzieś zgubiłaś czarodziejski klimat. Myślę, że główną winę za to ponosi biała ceramiczna podłoga i koguciki na ścianie. Ustawienie mebli w prostej linii pod ścianą również nie zachwyca. Na chyba każdym blacie coś stoi. Wygląda to, jakbyś ustawiła te przedmioty "na siłę". Nie podoba mi się to.
W pokoju magii najbardziej powinno czuć się jej klimat. Tymczasem tam ta magia jakby jest, ale bardzo ulotna.
W sypialni zachwyciły mnie meble, więc składam kolejne wyrazy uznania dla ich autora. Ustawione jednak są tak bardzo normalnie, w rzędzie pod ścianami, ale w całokształcie sypialnia jest naprawdę ładna. Jedynie obrazy nie pasują do całości.
Łazienka jest ładna.
Poszukam sobie innych Twoich domków do obejrzenia
Miłego dnia ...

Irbis
----------
...