View Single Post
stare 15.03.2009, 12:42   #10
shiyo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Andromeda - by Tusia

A więc zacznijmy od początku.

Bryła: Jakaś taka mała i bez dachy i te puste pomieszczenia mnie trochę przerażają i te wielkie okna

Ogród: Nic specjalnego.Chociaż podobają mi się te lampy po prawej stronie raz zgrabnie ulokowana skrzynka pocztowa.Nie odpowiada mi natomiast ten piknikowy kącik mogłaś dać to nad jakąś sadzawką albo chociaż przykryć to trochę jakimś krzaczkami,bo tak pusto troszku.

Miniprzedpokój: Dziwny,ta ściana przedziałkowa (?) zielona mnie zastanawia.Pusto!Przydałoby się chociaż jakiś obrazek.

Salon: Co do samego salonu,zastrzeżen nie mam.Chociaż na trzecim zdjęciu powinnaś odsnąć te obrazy od drzwi bardziej w prawo a w kąt postawić jakiegoś kwiatka.Podooba mi się to pomieszczenie ponieważ ładnie wkomponowałaś kolory w ten pokój.

Jadalnia: Ładna chociaż nie wiem po co jest ten napis 'my home is castle'

Kuchnia: Ta lodówka jakaś taka samotna.Koło okapu powinnaś dać jakiś obrazek bo pusto.Ale podoba mi się ta deska do krojenia z pomidorem <glodnemu chleb na myśli> ;D

Łazienka: Nawet przyjemna ale ten kibelek mi psuje całą kompozycję tego pomieszczenia.

Sypialnia: Podoba mi się,ale nie wiem co mają oznaczać te poduszki na trzecim zdjęciu.

Ogólnie: Dom nawet ładny,ale brakuje mi w nim ikry tego czegoś.

Ocena: 6/10
Wierzę w twój potencjał

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline