na Twoje prace zwróciłam szczególną uwagę, gdy pokazałaś swoje pierwsze wampirki :>
czyli od Jaspera. Wtedy jeszcze nie byłam połapana w Twilight, ale po obejrzeniu filmu skapowałam się (skapłam?) kto to

i stwierdzam, że jest naprawdę świetny

taki... mroczny i tajemniczy, skrywający jakąś tajemnicę ;D
Natomiast Yasmin - ślicznotka w każdym calu, lecz wydaje mi się, że ma za duże usta. Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Twoje prezentacje zwalają ^^
A Enver....

straczy?

Rena ma zabójcze oczy. Takich jeszcze nie widziałam

można by się w nich utopić ^^ ale dosyć podobna do swojej poprzedniczki.
Oliver jest megaaa *___* te ciemne sińce pod oczami mocno kontrastujące z bladością cery. Mega prezentacja

i śliczna parka

Rose - kocham ten skin *__* i inne też

świetna prezentacja tylko odnoszę wrażenie, że te spodnie ją...uwyplakają? i tak nie wiem, jak to określić xD
Emilie - jest bardzo podobna do Reny. Mało komu tak pasują rude włosy :>
o jaa Cieee a Envcio w ludzkiej wersji

333
Catherine - ma wysokie czoło, a te włosy tylko to podkreślają :> ale to nie zmienia faktu, że jej spojrzenie przyciąga ^^
Claire i jej szpagat mnie rozwalil xD
ale przez eyeliner wygląda, jakby miała kurze łapki. Tak trochę staro..
Katia jest mega

po prostu śliczna, brak mi słów <zauroczona>
Marietta - prawdziwa seniorita! Prezentacja jest naprawdę udana, a twarz jest idealna *,* i jest naprawdę realistyczna!
Celia - ta bladość... mrr ^^ naprawdę, nie wiem, jak Ty to robisz, że takie simki dajesz ładne :< śliczna prezentacja, a Celia sama w sobie mnie przyciąga. Może to przez magnetyzujący wzrok? :>
A pierre... blondynkaa ^^ <musiała to napisać> żeby nie było, do tego koloru włosów nic nie mam! <chowa ciemnobrązowe pukle> w ogóle spadaj :< za śliczne prezentacje robisz, ja już cała uhahana, że znalazłam skrzyneczkę z pozami, a tu haczyk, że gra mi nie chodzi

<idzie płakać>
genialny jest. I powrót do wampirków ^^
jednym słowem: jesteścudownaPamela
<słodzii>