Jeżeli mam być szczery to nie podoba mi się.
Odnoszę wrażenie, że swoim projektom chcesz dodać jak najwięcej realizmu - ale nie za bardzo się to udało.
Po pierwsze: Szkoda, że firma Mexxxis bla,bla,bla,cośtam,cośtam zapomniała wspomnieć, że oprócz "zalet" budynek ma poważne wady. Chodzi mi m. in. o:
1. Parking: - jako kierowca wiem, że zaparkowanie w tak wąskich uliczkach jest właściwie niemożliwe. Tyczy się to zarówno parkingu podziemnego, jak i parkingu na zewnątrz.
2. Basen - poważne zagrożenie życia. Wyjście jest tylko z jednej strony, dostając nagłego skurczu/zawały/czegokolwiek po drugiej stronie (przy ścianie) można się utopić, a w dodatku nie widzę miejsca dla ratowników. I jak ty sobie wyobrażasz basen w tym miejscu? Przecież wejście/wyjście prowadzi do Parkingu Podziemnego. Żadnej szatni? Ręczniki mieszkańcy trzymają w Uwięzionych Samochodach, Które Nie Mają Jak Wyjechać?
3. Elewacja -
"Ale to już było.. Znikło gdzieś za nami" http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49539 - uderzająco podobna, prawda? Ja radziłbym Ci unikać takich powtórzeń.
4. Dach - bez pomysłu. To coś w kształcie trójkąta jeszcze pogarsza efekt. Może pooglądaj prace innych użytkowników i podpatrzysz jakiś ciekawy dach.
5. - Drzewa - umieszczone za bardzo przy linijce, co odbiera im realizmu.
6. I jak zwykle nie ma zdjęć mieszkań. A to jest tak samo ważne, jak zdjęcia z zewnątrz
2/10
Wolt.