Cytat:
Napisał Setishe
The Sims 1. hmm, szczerze mówiąc dużo osób nie docenia tej gry, ale ludzie [ od których pobierałam dodatki ] wkładają wiele serca aby to wszystko zrobić, aby ta gra była oryginalniejsza.  Wydaję mi się, że tak samo będzie z The Sims 2. Wszyscy ją zostawią i przerzucą się na ` trójkę`.
Pozdrawiam
|
Wiesz, może nie tyle co nie docenia, co po prostu stwierdza, że "jedynka" to przeżytek. Za rok pierwsza odsłona Simsów będzie obchodziła 10 urodziny

Wiadomo, że skoro na rynku jest dostępna dwójka, o wiele bardziej rozbudowana i z inna grafiką, to gracze mniej chętnie będą się zanurzać do "staroci". Skoro już przegrali w jedną grę swoje, trzeba sięgnąć po coś nowego (ale niekoniecznie lepszego). Ale fakt- są ludzie, którzy po prostu gardzą jedynką

Jest to pewna obraza dla jej miłośników, którzy tak jak Ty, jeszcze grają, ale także dla tych, którzy się już nią nacieszyli i obecnie nie grają (sama się do nich zaliczam).
I masz rację- parę lat po wydaniu "trójki" Sims 2 podzieli los swojego poprzednika.
I jeszcze do mojego wcześniejszego komentarza "dopisuję", że masz fajne dodatki z neta

Swojego czasu przeszukałam wiele zakątków z internetu, ale takich nie znalazłam (chyba, że te są jakieś nowsze). Zdradzisz mi strony, z których je masz?