View Single Post
stare 24.03.2009, 17:52   #8
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Dom Sopro de Primavera

No więc to że to tak
Z początku wydał mi się taki dach jakiś dziwny, pomieszane z poplątanym. Szkoda, że nie dałeś zdjecia z wyższej pozycji, bo bym zobaczył co jest tam nie tak, a tak jakoś to dziwnie wygląda
Ogród moim zdaniem taki trochę bez wyrazu- bez pomysły znaczy się Taka magiczna zaczarowana łączka, gdzie wszystko rośnie gdzie chce Ale oczywiście może się to podobać. Mi się tak śrendnio podoba w połączeniu z tym mostkiem z nowoczesną barierką, no ale da się wybaczyć ^^
Bryła też taka... tu jakaś wstawka, tutaj drzwi, tutaj rożek...- a zdrugiej strony płaskie ściany! Nie mam Ci tego za złe, tylko przez takie cos dach właśnie wyszedł jak wyszedł
I nie wiem po co tyle tych zdjęć dajesz, na których nic nie widać prócz jakiś chwastów i pustej ściany, czy tam lustra i kwiatka
Po kolejne, to na salon przeznaczyłeś zbyt dużo wolnego miejsca, przez co wydaje się on strasznie pusty, a ja odczuwam wrażenie, jakby był bez okien, ale to moje prywatne halucynacje
Reszta pomieszczeń ok- choć łazienke to zjechałeś nieźle NIe dość, że czarna kolorystyka higienicznych akcesorii [?!] to na dodatek kształt....niewygodny
I ten taki jakby zaułek koło salonu za tą ścianą- jakby chociaż tam coś było, ale tak wydaje mi się niepotrzebny

Pozdrawiam!