Uuuuu,mi dużo brakuje w tej grze

Chciałabym,żeby:
-ubrania dzieci simow sie brudzily i zeby mamy praly brudne ubrania,
-simy mogly jezdzic na rowerze i zeby mozna bylo uczyc dzieci jezdzenia na rowerze,
-zeby nie bylo tak,ze jak mam zamkniete drzwi NA KLUCZ,to zlodziej i tak wchodzi do domu,tak,jakby nie byly zamkniete:/,
-zeby bylo wiecej kanalow telewizyjnych,np.Animal Planet

,
-zeby bylo wieeeeeecej rzeczy do kupienia w katalogu kupowania,m.in.mebli i dekoracji

,
-zeby byly kioski i sklepy takie jak np.Carrefour lub Netto

,
-zeby bylo wiecej ubran do kupienia

,
-zeby simy mogly miec Internet w komputerze i zeby wchodzily na fora lub strony z grami,ktore podwyzszalyby wskaznik zabawy,
-zeby simy mogly miec telefony komorkowe,
-zeby przy tworzeniu simow byly wieksze mozliwosci doboru fryzury,wlosow i zeby mozna bylo robic pasemka

,
-zeby przy tworzeniu simow mozna bylo wybierac wiecej cech charakteru,lub zeby mozna bylo samemu dodac pewne cechy charakteru...
I jeszcze wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele innych rzeczy bym chciala w Simsach,ale nie chce mi sie wszystkich wymieniac.

Chociaż niektóre moje pomysly do tej gry (i nie tylko!!) sa nie do zrealizowania!

Jeżeli ktorekolwiek z rzeczy,ktore tu wymienilam,sa w dodatkach do TS2,to przepraszam,ale mam dodatek,ale tylko TS2 Zwierzaki i nie wiem,co jest w innych dodatkach.

Więc sorki.

Obecnie czekam na TS3,wiec nie bede juz kupowac dodatkow do TS2,skoro w czerwcu bedzie TS3.

Tylko szkoda,że przeniesli premiere na czerwiec...

;(
Pozdrawiam!

Asia
EDIT:
O!I jeszcze:żeby można było zaglądać do pracy i szkoły simów i żeby można było tam nimi sterować,np.dziewczynka jest w szkole i idzie do odpowiedzi np.na polskim,i na ekranie by się pokazywały pytania,na które dziecko ma odpowiedzieć i by się klikało na którąś z odpowiedzi i nauczyciel pod koniec tych "pytań" by wpisywał ocenę za odpowiedź do zeszytu dziecka!To byłoby super!Oczywiście sterowałoby sie tylko własnym simem,a nie wszystkimi!

Aha,i jeszcze otwierania okien mi brakuje!!Przecież Simowie w ogóle nie wietrzą tych pomieszczeń...:/