Uu.. słabiutko. Zacznę od nazwy. Jak twierdzisz jest to "Wiosenna Rewolucja". Ja w tym projekcie wiosennej rewolucji nie widzę.
Front budynku.. Masakra. Szczerze mówiąc wygląda jakby to był tył. Zero ozdób, kwiatów, brak ogrodzenia i w ogóle.
Dlaczego przy basenie nie ma żadnej podłogi? Takie rozwiązanie nie jest ani ładne (bo w trawie nagle zaczyna się basen), ani praktyczne (wychodzisz i już masz brudne stopy) ;d
Ogólnie rzecz biorąc, ogrodu nie ma. Poobserwuj projekty innych i być może podpatrzysz jakiś ciekawy pomysł (tylko nie kopiuj go kratka w kratkę)
Wnętrza:
Co mi się rzuciło w oczy - znowu ktoś wykorzystuje jednorazowe ubrania (pierwszy raz użyte to było w domu Felis_silvestris) - dlaczego nie ma szafy na ubrania?
Mała, skromna sypialnia - Rzeczywiście skromna. Za skromna. Naliczyłem tylko 8 (!) elementów. U mnie w pokoju jest o wiele więcej
Gabinet - nie podoba mi się. Czy sim malując obraz, nie zachlapie książek/wieży? I czy ma dobre oświetlenie? <znalazł_się_spec_od_malowania, co_to_nawet_się_tym_nie_zajmuje>
Łazienka - "bida z nędzą" dlaczego nie ma ręczników/mydeł/ubrań/lustra/szafek/etc?
Reasumując - dom świeci pustkami, nie podoba mi się (jak
prawie każdy dom nowicjusza) Ale ćwicz dalej, używaj dodatków z internetu, oglądaj pracę Mistrzów i będzie lepiej
Pozdrawiam

Wolt.