Temat: TSP i eSims
View Single Post
stare 02.04.2009, 13:59   #6
UsBuzzer
Guest

Domyślnie Odp: TSP i eSims

No to może ja wyjaśnię .

Podjęliśmy decyzję o połączeniu stron, ponieważ TSP rzeczywiście było w dużym zastoju. Spowodowane jest to tym, że z redakcji odeszła główna administratorka strony, czyli oczywiście P_aula. Po dokładnej analizie składu naszej redakcji wyszło, że tak naprawdę nikogo tam nie ma ;]. Wtedy dostaliśmy dwie propozycje tzw. fuzji stron. Nie będę wymieniał drugiego serwisu, bo zaraz rozpocznie się wymienianie za i przeciw . W każdym bądź razie lepszą ofertą wydała nam się propozycja serwisu eSims.pl.

Teraz sprawa redakcji... Otóż jak wspomniałem wcześniej, z redakcji TSP nic nie zostało, wszyscy się porozchodzili . Dlatego ze stareego składu zostaję tylko ja (UsBuzzer) oraz Uno. Jeśli chodzi o team eSims, to także przeprowadzimy analizę składu i aktywnych, wartościowych redaktorów przygarniemy do nowego serwisu. Wiadomo tylko, że jako administrator przechodzi do nas Fisz. Niewykluczony jest też nabór nowych redaktorów.

Co do atmosfery: wierz mi, że na forum atmosfera zawsze będzie taka sama . Tak było przy łączeniu SimsZone z Sims Grove, tak będzie i teraz. Co prawda planujemy małe zmiany, ale będzie można powrócić do starych ustawień.

Naprawdę nie macie się czego obawiać. Strona zostanie utrzymana na poziomie starego serwisu TheSims.pl, z profesjonalną grafiką, odświeżonymi działami i częstymi aktualnościami. Na pewno się nie zawiedziecie i cierpliwie czekajcie na nowe THE SIMS POLSKA!