Cytat:
Napisał Szymon
...słońce jeszcze nie wstało w pełni mimo to było słonecznie.
|
Jak można powiedzieć, że jest słonecznie, skoro słońca jeszcze nie ma na niebie? o.O
Cytat:
Napisał Szymon
tak nawiasem mówiąć to mam teraz chwilę żeby odpocząć od tego narrowania ten facet cały czas coś robi jak by nie mógł usiąść i siedzieć on ma jakieś ADHD czy co?)
|

Cytat:
Napisał Szymon
-Tak mam się dowiedzieć więcej o morderstwie Hanki Kowalskiej- odpowiedział też dość nerwowo -No więc 4 razy pchnięta nożem w brzuch i wyrwane paznokcie- odpowiedział uśmiechnięty
|
Tak, tak- zabójstwa naprawdę są powodem do radości

(tak, tak, wiem, że tamten mu zwrócił uwagę...)
Cytat:
Napisał Szymon
No tak zapomniałem o przecinkach! Wiedziałem, że o czymś zapomnę, ale dzięki w drugim wyjdzie lepiej
|
Wytłumacz mi, jak przy powtórnym przeczytaniu odcinka (myślę, że to zrobiłeś...) można było się nie skapnąć, że o tym się zapomniało...?
Cytat:
Napisał Giovánni
nie mogłeś zrobić tego w trybie narracji osoby trzeciej?
|
Pierwszej (pomyliły Ci się osoby- to FS póki co jest napisane w trzeciej osobie ;])
Ale rzeczywiście- skoro nasz bohater cały czas gada sam do siebie (on jakiś nienormalny? ;]) to chyba jednak lepiej byłoby zmienić narrację.
Poza tym, tekst ma taki układ, że wręcz trzeba powiedzieć, że jest nielogiczny. Przy tej rozmowie z tym gostkiem niezbyt można było się połapać, który co mówi. Btw, dialogów się tak nie zapisuje...
O zdjęciach już wiesz.
Jest trochę do poprawy, fakt. Podejrzewam, że chcesz zrobić to FS "na wesoło" widząc po przytoczonym żarcie i w ogóle całej treści tego odcinka.
Miejmy nadzieję, że Ci się uda, bo zaczyna się ciekawie

5/10