View Single Post
stare 09.04.2009, 08:06   #275
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Dziewczyny, ale przecież Ci ludzie, którzy sobie tak nawzajem słodzą najzwyczajniej w świecie się lubią. Czy jest coś złego w tym, że okazują sobie w ten sposób sympatię?
Mi osobiście wydaje się to bardzo miłe. I lepiej, że właśnie w ten sposób się integrują niż jakby mieli jednoczyć się we wspólnym nieszczęśniu, albo przeciwko komuś.
Zawsze możecie włączyć ignora dla osób, które Was tak drażnią słodkim stylem wypowiedzi
Uważam, że w dobrym tonie jest zadać pytanie "Co u Ciebie?"
Taka forma okazania zainteresowania, nawet jeżeli oczekuje się prostej odpowiedzi: "Dzięki, wszystko w porządku." A spotkałam się z teorią (szczególnie na gadu), że zadawanie tego prostego pytania nie jest mile widziane.

Co do komentarzy zdjęć - uważam, że bardzo miło jest dostawać komplementy i założę się, że tym wszystkim dziewczynom miło jest czytać, że są ładne, fajnie się malują, albo ubierają.
Mało znam ludziów w realu, którzy są w stanie powiedzieć komuś komplement. Spotkałam się już z przypadkami "Chciałam powiedzieć Ci, że... ale bałam się, że mnie wyśmiejesz".
Czemu tego nie nadrobić tutaj?

Cuś mądrego chciałam jeszcze dodać, ale mi nie wychodzi

A teraz rozpętam 3 wojnę światową i by Wam nie było przykro, że jesteście pomijane w tych wszystkich słodkościach:
.error, Chryzantem Złocisty lOfFcIa
wAsHa kOfFaNa, rOoShoFfa xXxeMoBjÖrKxXx
I życzenia wesołych świąt