Dzień dobry
Razem z Espritem będe prowadzi to Fotostory, niezabardzo znam się na grafice to zdjęcia będą takie jakie będą

...Jest to moje pierwsze FS.Życzę miłego czytania.
Przyjaciel

Dzień zaczynał się bardzo słonecznie.Ptaszki śpiewał,psy szczekały a koty miałczały.Amadeusz wstał,chwile poleżał i żmudnie ubrał się....Po chwili włączył telewizje i przełączył na kanał o pogodzie:
-Dziś zapowiada się bardzo słoneczny dzień, nie przewidujemy żadnych opadów deszczu.Powiedział pan w telewizji.
-Hmmm, może wybiorę się dziś na basen??.Pomyślał Amadeusz
Po chwili namysłu poszedł do łazienki, wziął pod pachę ręcznik i czym prędzej wybiegł z domu.Szedł długą alejką między drzewami i ujrzał na swojej drodze małą wiewiórkę.
-Witam malutka ^.^
Wiewiórka szybko się spłoszyłą
-No nic.Pomyślał Detektyw i poszedł dalej.
Wkońcu doszedł na miejsce,szybko rozcielił ręcznik i wskoczył na bombę do wody.
Pływał jakieś 20 minut i nagle stanęła przed nim dziwna pani z torebką.
-Jesteś detektywem??-Zapytała.
-Kim pani jest??Również zapytał Amadeusz.
-Zapytałam pierwsza!!.Powiedziała z krzykiem staruszka.
-Dobrze,dobrze....Tak jestem Detektywem.Odpowiedział przestraszony detektyw.
-Ja jestem Maria Dudek,proszę cię znajdź moją córkę!!Powiedziała zdesperowana babcia
Detekyw wyskoczył z basenu i zaczął rozmawiać na poważnie.Zajęło mu to jakieś 20 minut.Dowiedział się wiele o Hance.Pożegnał się ze staruszką i wracał do domu.
Wracając natknał się na sklep zoologiczny ,,Świat Zwierząt".
-Hmmm możę kupię zwierzaka??.Powiedział głośno
-Booshe już sam do siebie mówię.Pomyślał
Wszedł do sklepu i ujrzał małego szczeniaka w kojcu.Po chwili namysłu wyciągnął go i podszedł do kasy.
-Ile on kosztuje?.Zapytał ekspedientki
-Tylko 230$.Odpowiedziała
-Hmmm....no niech będzie.Krzyknął
Zapłacił wszystkim co miał.Zostało mu 15$.Wyszedł z pupilkiem ze sklepu i wracał do domu
Ciąg Dalszy Nastąpi