View Single Post
stare 10.04.2009, 11:37   #161
_Eveline_
Guest

Domyślnie Odp: Który Sim jest najgłupszy?

Eee, co Wy gadacie, Nowak jest fajny Jak przychodzi do sąsiadów to go nie wpuszczam i tyle (zresztą prawie nigdy sąsiadów nie wpuszczam). I jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, że dużo je, bo chyba tyle, co inni...? Jak się nie podoba jego ubranie, to można je zmienić. U mnie zawsze na końcu wraz z Anną rozbudowują dom, mają dzieci i psa
Do Ćwirów też nic nie mam, tylko ostatnio nimi nie gram.
Kawalera już dawno ożeniłam, tą blondynkę Papużkę wydałam za mąż za stworzonego Sima, a ta druga została gwiazdą i ma dwa adoptowane psy.
A dom tych Mashugów zawsze mi się podobał, no bo było to fajne łóżko Pamiętam, że dawno temu, jak odkryłam, co oni mogą w nim robić, to aż rodziców zawołałam do kompa xD Teraz nie mogłam w nich grać, bo nie miałam Światowego Życia.

W odwiedziny w Zwierzakach to zawsze przychodzą mi Tiffany i Brad, no i Gotyccy. Ci drudzy mają fajną chatę, tylko bardzo trudno jest wprowadzić faceta na szczyt kariery, bo strasznie dużo przyjaciół trzeba mu skombinować. A ponieważ gram bez kodów, no to... często mi się już nie chce.

A tak jeszcze co do tematu... To mnie najbardziej irytuje ta Gienia Kat, bo ma za mały dom na tyle kotów. Nie nadążam z opróżnianiem kuwet, no to leją po domu. Żarcie z misek znika w zastraszającym tempie, więc często przenoszę je do środka, żeby inne zwierzaki nie wyjadały. Za to wtedy nie ma jak przejść po tej chałupie... :/

No i oczywiście jest ten Miły Wacuś, często też miałam z nim problemy, jak stawał w drzwiach i trzymał moich Simów przez 2 dni na balkonie -.- Wkurzająca jest też cała ekipa reżyserów, projektantów i choreografów w Gwieździe, takie teksty puszczają, że żal...

Ach, no i oczywiście fanatyczny wielbiciel. Wiecie, że już parę razy ukradł Monice Papużce nagrodę Simmy? Moje psy ciągle za nim ganiają, to wtedy czasem sobie idzie. Tragedia normalnie.

Za to uwielbiam... Pannę Lucynę ze Starówki, która wróży z ręki. Nieźle poprawia humor, odwiedzam ją, jak moi Simowie są na skraju wyczerpania
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.