View Single Post
stare 12.04.2009, 16:42   #5
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Hannah Montana

Cytat:
Napisał Damek
-Za 5 minut, w basenie.
Skąd ona wiedziała, że tam jest basen?
Cytat:
-Co wy na to? WAZZAP! -Krzyknęła
What`s up, jeśli już. W każdym razie, tu to nie pasuje.
Cytat:
-A ta?? Pokój wam- Dodała
Prosiłabym o wyjaśnienia <nierozumie>

Heh, więc to już drugi taki "duet" na forum Wydaje mi się, że idzie Wam nieźle, aczkolwiek jednak nie wszystkie błędy zostały wyłapane (ale zdarza się).
Rozumiem, że z serialu "Hannah Montana" chcesz zrobić FS? Pomysł oryginalny (bo wszyscy, jak już coś piszą, to według swojego własnego scenariuszu), ale z drugiej strony, po co czytać FS skoro można sobie obejrzeć ten serial? Ale znając Twoje zainteresowanie osobą Miley Cyrus/Hannah Montana to nawet Ci się nie dziwię (byłam kiedyś w podobnej sytuacji
Zdjęcia mają beznadziejną jakość, ale o tym chyba zdajesz sobie sprawę. Spróbuj je powiększyć, a jeśli nie masz detali gry na maxa, lepiej je sobie ustaw. I zwracaj uwagę na szczegóły: przedostatnie zdjęcie, widać kawałek niepomalowanej ściany.
Z tekstem ratuje Cię to, że masz korektora (i to jakiego!). Bo mając na uwadze ten jeden napisany przez Ciebie epizod życia detektywa w FS Esprit`a88, mogę powiedzieć, że byłoby naprawdę kiepsko.
Więc nad błędami się nie będziemy rozczulać, bo zakładamy, że ich nie ma. Staraj się robić bardziej rozbudowane odcinki. Może gdzieś jakiś opisik, bardziej rozbudowane zdanie a najprościej mówiąc coś, co nie będzie czyniło FS takim "bez duszy".
5,5/10
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem