View Single Post
stare 12.04.2009, 20:11   #35
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Budowanie Osiedla w dodatku Osiedlowe Życie

U mnie obydwa działają. Ale zauważyłam dwie rzeczy, po pierwsze, jeżeli mamy puste blokowisko do edycji, to lepiej jest używać changeLotZoning. Po drugie, obydwa kody do edycji zamieszkałych blokowisk działają, ale lubią jak się klika na tryb budowy i tryb budowania. To znaczy, jeśli wpiszemy je nie w trybie życia, tylko w trybie budowy, to nic się nie zmienia. Trzeba kliknąć na kupowanie i znowu na budowę. U mnie tam zawsze działają. A jeszcze przy okazji mam pytanko. Stworzyłam blokowisko z jednym parkingiem, dzięki kodom postawiłam na parkingu samochód i przez prawie tydzień facet jeździł nim bezproblemowo do pracy. Aż tu nastał poniedziałek, szefowa domu kazała płacić czynsz i wtedy coś się popsuło. Gostek próbował użyć samochodu żeby jechać do pracy, ale czynność znikała mu ciągle, ja też próbowałam klikać na samochód. Była tylko komenda "jedź do pracy" i nie szło gościa wysłać do pracy. Co ciekawe, pracodawca nie wysłał komunikatu ani o opuszczeniu dnia pracy, ani o skorzystaniu z urlopu. Wie ktoś co z tym fantem zrobić? Nie wiem czy we wtorek pojedzie gostek normalnie do pracy, kupiłam po godzinach pracy nowy samochód, ale jak mam kupować go co tydzień to już chyba wolę zrezygnować z auta albo mieć go tylko do wyjazdów na miasto.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem