![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Udało mi się znaleźć piękne, realistycznie wyglądajace oczy. Zielone! Są ŚWIETNE. Tak doskonałe, jak moje. Idealnie trafiłam z kolorem. Tak więc czemu nie zrobić sima-mnie? A że ja jestem idealna
![]() ps. opcje grafiki są wysokie, odbicia włączone... Ogólnie wszystkie opcje związane z grafiką są na najwyższych obrotach!
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to niewina koloru oczu.. kobieto co ma do cholery piernik do wiatraka?
to wina gry/karty graficznej/pamięci ram poprostu kiedy jest na minimalnych wymaganiach to textury się rozmazują.. |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
a) to ostatnia rzecz jaką ściągałam b) tylko u simów z tymi oczami tak się dzieje. Więc jak widać mam prawo podejrzewać że to wina oczu. ps. co ma piernik do wiatraka jest zabawne, nieprawdaż? W końcu w wiatraku(młyn, o młyn chodzi) robi sięcoś, bez czego piernik się nie obejdzie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A wiec może kupisz lusto i dasz na -ZMien wygląd??
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
NIe da sięzmienić oczu...
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Podeślij mi ten skin, zobaczę czy da się poprawić. Jak się uda (mam nadzieję) to po prostu zastąpisz pliki nowymi wersjami (gra od tego nie padnie, naprawdę). |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
z tymi nowymi oczami trzeba uważac...:roll: ja zrobiłam sobie w Warsztacie takie ładne rózowe
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ostatnio specjalnie dokupiłam pamięć do simów. Poza tym komputerek DOSKONALE sobie radzi z każdą sytuacją, cd 16x, dobry procesor... Cóż więcej potrzeba? (żadnych wirusów...). Poza tym jakby kpmp sobie nie radził z "wysokimi obrotami" to gra by się wyłączała (jak to robi u moich znajomych).
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam kompa w miarę dobrego - też mi się to robi -_-'
Rozmazuje mi się ciuch, trawa i czasami podłogi, po jakichś 2 godzinach grania. :\ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|