Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04.05.2005, 15:37   #1
Jillian
Guest

Smile Kierowanie duchami

Czy jest jakiś sposób na to żeby można było kierować zmarłymi simami którzy zamienili się w duchy? Zależy mi żeby mieć w rodzince ducha którym da się kierować i który może robić to co normalny sim
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 04.05.2005, 15:53   #2
lay

lay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Karen89
Czy jest jakiś sposób na to żeby można było kierować zmarłymi simami którzy zamienili się w duchy? Zależy mi żeby mieć w rodzince ducha którym da się kierować i który może robić to co normalny sim
Chyba można... lecz nie próbowałam. Pierwszym i najprostrzym sposobem jest sciągnięcie obrazu stąd (nie wiem, czy chodzi z NS). Można także ściągnąć z internetu skin ducha i zmienić mu sposób chodzenia (aby latał) za pomoca nagrobka i boolProp... Można także spróbować za pomocą tego samego kodu dodać go do rodziny, ale nie wiem, czy tak można.
Old 04.05.2005, 16:42   #3
Jillian
Guest

Cool Odp

a w jaki sposób robi się żeby sim latał zamiast chodził???
  Reply With Quote
Old 04.05.2005, 16:49   #4
lay

lay's Avatar

Quote:
a w jaki sposób robi się żeby sim latał zamiast chodził???
Nie napisałam?? Na ZWYKŁYM nagrobku jest taka opcja... chyba walk by ghost, nie pamiętam... lecz nie wiem, jak to odwrócić .
Old 04.05.2005, 17:22   #5
Eudoksja
Guest

Quote:
Originally Posted by lid
Chyba można... lecz nie próbowałam. Pierwszym i najprostrzym sposobem jest sciągnięcie obrazu. Można także ściągnąć z internetu skin ducha i zmienić mu sposób chodzenia (aby latał) za pomoca nagrobka i boolProp... Można także spróbować za pomocą tego samego kodu dodać go do rodziny, ale nie wiem, czy tak można.
A da sie tak, zeby duch normalnie chodzil? GDZIE MOZNA SCIAGNAC SKIN DUCHA? PROSZE ODPOWIEDZ!!!!
  Reply With Quote
Old 04.05.2005, 17:31   #6
lay

lay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eudoksja
A da sie tak, zeby duch normalnie chodzil? GDZIE MOZNA SCIAGNAC SKIN DUCHA? PROSZE ODPOWIEDZ!!!!
Chyba nie można... No bo jak?? Można jedynie spróbować go wskrzesić... A co do tego drugiego, to zapraszam tu. .
Old 04.05.2005, 19:20   #7
Jillian
Guest

Smile

aa tu jest fajny szkielecik można też wykorzystać http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=42697&highlight=skeleton;>
  Reply With Quote
Old 04.05.2005, 19:46   #8
patryk123
Guest

Quote:
aa tu jest fajny szkielecik można też wykorzystać http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=42697&highlight=skeleton;>
wpisz boolProp testingCheatsEnabled true daj na tworzenie rodziny nacisnij shift+n i masz takie fajne ubranka np.mrocznego kosiarza
  Reply With Quote
Old 04.05.2005, 20:22   #9
Jillian
Guest

Smile oDp

Wiem........... Ale mi chodzi o ducha! A nie o mrocznego kosiarza! :/ To co innego... A poza tym znalazłam już sposób. Niebieski skin tone, obdarta sukienka, mroczny makijaż i zamiast chodzenia - latanie. Tylko czy ktoś z was zna sposób na to zeby sim był pół przezroczysty???
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules