|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są moje FS?![]() |
|||
Dno! 0/10 - 3/10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
Nie łatwo mi to ocenić. 3/10 - 5/10 |
2 | 11.11% |
Obleci . 5/10 - 7/10 |
0 | 0% |
Dobre są ale widziałem (widziałam) lepsze. 7/10 - 9/10 |
8 | 44.44% |
Super!Świetne cudo! 9/10 - 10/10 i można w zwyż. |
4 | 22.22% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pierwszy Odcinek
Drugi Odcinek Trzeci Odcinek Czwarty Odcinek Piąty Odcinek a za razem ostatni :1smutny: Witam ![]() Chce wam przedstawić moje pierwsze FS "Dwa Ogniwa" Plakacik ![]() W Rolach Głównych Marta i Kasia. Rodzina Miasteczko prowadziła spokojne życie do czasu jak Anna zgłosiła się do pomocy Domu Dziecka przydzielono jej niezdarną nastolatke o imieniu Kasia niedługo miała dorosnąć ... Ale dalej o wszystkim się dowiecie. ![]() Był wieczór w sypialni rodziców. Mama zaczęła mówić-Córciu jest ważna sprawa do omówienia z Opieki Społecznej przydzielili mi do opieki jedną nastolatke ona ... -Mama Anna nie zdąrzyła dokończyć A Marta krzykła- Nie chce tu żadnych dziwolongów ! -Córciu przydzielili mi ją jak się zgłosiłam ! -Dobra jutro się okaże jaka ona jest -powiedziała Marta -Dobranoc córciu ! -Dobranoc mamo! Ranek ... ![]() -Znów do szkoły lalala -nuciła Marta myśląc o Kasi W szkole wszystkim opowiadała że jutro , przyjdzie tu ze swoją nową siostrą której nie chciała ... Częsta odpowiedź koleżanek była :Hmm ciekawe , jak ona wyglądać będzie? Powrót do domu . Mama szybko chwyciła Marte za ręke i przytargała na dwór. -Mamo co robisz?! -Zobaczysz, musimy czekać! ![]() Podjechało Niebieskie Auto i wyszła Kasia . Marta szepcze mamie do ucha. -Kto to jest ?! -Cicho to jest Kasia sama nie jestem zadowolona że dziś przyjeżdża! Tata mówi do Marty . -Idź się z nią przywitaj. -Jasne...-Powiedziała Marta ![]() -Co ty tu robisz wynoś się z tąd dziwolongu!-Ryknęła Marta -PrzePrzepraszam , Ja jestem Kasia a ty ? -Ty się pytasz?! -Jak sprawiam Problem to już pójdę. -AAAAAAAAAAAA-krzyknęła mama i zaprosiła oby dwie do domu a sama została z tatą na dworze ![]() -Widziałeś ją??-zapytała się mama szyderczo -Hehehe przecież to niezdara osiemnastego stopnia! Drugi Dzień Po szkole. ![]() Marta Ciągle myślała o Kasi i jej wyglądzie właśnie miała ją przed oczami, Więc o to nie trudno... A Kasia ze smutkiem myślała o wczorajszym powitaniu... ![]() Nagle z kuchni rozległ się krzyk ... -AAAAA POŻAR!!!-Krzyczała mama -Ratujcie Dziewczyny ! -Marta chodź ! -Co ty ! Oni co dzień robią takie numery ja ide na chat! - Ok ....-i nagle Kasia dorosła! Kasia poszła do kuchni i zobaczyła pożar mama już paląca się krzyczała... -Kasiu zadzwoń po straż pożarną może się uda!! Kasia poszła szukać telefonu a nie mogła go znaleźć mama się już spaliła tata i cała kuchnia... ![]() Marta krzyczała... -Telefon jest koło półki jak go zauważyć nie umiałaś?! -PrzePrzepraszam nie zauważyłam. -Echh teraz cała kuchnia się zesmoliła i rodzice razem z nią!! Wieczór. ![]() Kasia przyszła do pokoju Marty powiedzieć dobranoc i dostała wyzywanie. -Jak śmiesz do mnie wchodzić niezdaro?! -Przepraszam cię chciałam ci powiedzieć dobranoc. -Ech wszystko przez ciebie gdybyś nie przyjechała tu... .C.D.N. Kilka słów od autora mówie już odrazu te fotostory się nie dzieją za szybko rodzice mieli się spalic drugiego dnia.. ![]() Ostatnio edytowane przez Irish : 14.06.2005 - 15:23 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|