|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto będzie matką Maxa i Laury? | |||
Śmierć znalazł ich poprzednią matkę,która wcale nie zmarła tylko uciekła |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 11.11% |
Śmierć wskrzesił ich poprzednią matkę |
1 | 11.11% |
Śmierć zakochał się w p.Nowell |
4 | 44.44% |
Śmierć zakochał się w kobiecie, która pojawi się w kolejnym odcinku |
3 | 33.33% |
Śmierć zakochał się w Hula |
0 | 0% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wprowadzenie (poniżej)
Odc.1 Odc.2 Odc.3 Odc.4 Odc.5 Odcinek 6 (przedostatni!) OSTATNI ODCINEK!!!!!!!!!!! Hej! To moje pierwsze FS, więc proszę bądźcie wyrozumiali. Oto plakat ![]() Wprowadzenie Jasnowłosa dziewczyna rozejrzała się po pokoju. -Nie jest tak źle.-pomyślała. ![]() (sorry za niskie ściany i kratki) Melania była na wakacyjnym obozie w małej miejscowości Riddlescott. W gimnazjum nie miała zbyt wielu przyjaciół, ponieważ była nieśmiała i najgorsza w klasie z wychowania fizycznego. Miała nadzieję, że tu nie będą jej tak dokuczać jak w szkole. Usiadła na łóżku zastanawiając się z kim będzie mieszkać w pokoju. Nagle drzwi otworzyły się i do pomieszczenia weszła ciemnowłosa nastolatka. ![]() Miała na imię Angie. Nie lubiono jej, ponieważ zazdroszczono jej talentu muzycznego i była „czarna”. Pełne obaw dziewczyny spojrzały na siebie. Każda miała w oczach wypisane pytanie „Czy tu też mnie odrzucą? Czy znajdę jakiegoś przyjaciela?” -Cześć!-podała rękę Melanii mniej nieśmiała Angie.-Jestem Angie Carolles. A ty jak się nazywasz? -Melania White. Zapadła niezręczna cisza. -Hm...Ładna pogoda nie?-powiedziała Melania -No. Rozmowa jakoś się nie kleiła. Nagle Angie zauważyła książkę wystającą z plecaka Mel. -O! Czytasz Montygerriego? To mój ulubiony pisarz! Myślałam już, że nikt go nie czyta !-zawołała -Rany! Ja też tak myślałam. Kocham jego książki! -A czytałaś „Wampirzą krew”? Ona jest super! To moja ulubiona. -Tak, ale chyba „Wilkołak” jest lepszy-odpowiedziała Melania. ![]() -A teraz co czytasz? -Nowość, to „Śmierć nadchodzi nocą”. -O! Nie mam jeszcze tego. Pożyczysz mi jak skończysz czytać?-spytała Angie. -Jasne! Nastolatki do późnej nocy rozmawiały. Okazało się, że mają wiele wspólnych zainteresowań. W końcu zasnęły. Nie wiedziały, że ten obóz nie będzie tak słodki i beztroski jak im się wydaje... Sorry, że takie krótkie, ale to dopiero wprowadzenie. Kolejny odcinek będzie jutro lub w poniedziałek. Wiem, że trochę nudne, ale tak zazwyczaj jest na początku. W kolejnym odcinku sie rozkręci. Komentujcie Ostatnio edytowane przez Art : 21.07.2005 - 12:08 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|