Go Back   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10.06.2005, 06:10   #1
Milka10
Guest

Question Lustra

Wiem , ze tych tematów bylo wiele :shifty: , ale czy jest jakis kod czy plik , zeby były na serio odbicia simów a nie takie niebieskies cos :\ ...
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 10.06.2005, 06:47   #2
Irish
Guest

Quote:
Originally Posted by Milka10
Wiem , ze tych tematów bylo wiele :shifty: , ale czy jest jakis kod czy plik , zeby były na serio odbicia simów a nie takie niebieskies cos :\ ...
to powinnas zamiescic gdzies indziej ale ci juz mowie tam w ustawieniach nie masz zaznaczonego odbijania swiatla dlatego twoje wszystkie lustra sa matowe :\ jak to zrobisz sim bedzie sie odbijal w lustrze i inne rzeczy np. tv co ja sie wglebiac bede
  Reply With Quote
Old 10.06.2005, 11:36   #3
Milka10
Guest

A moglibyscie mi podac jak to zrobic?
  Reply With Quote
Old 10.06.2005, 11:52   #4
saya
Guest

Wejdż w ustawienia grafiki i tam tego poszukaj.
  Reply With Quote
Old 12.06.2005, 09:13   #5
Milka10
Guest

Quote:
Originally Posted by saya
Wejdż w ustawienia grafiki i tam tego poszukaj.
A , yyy.....Można by jaśniej ? Albo chociarz podajcie mi jakas stronke gdzie pisze "DOKŁADNIE" jak zrobic by sim mogły widziec swoje odbicie...
  Reply With Quote
Old 12.06.2005, 09:52   #6
Tidus2004
Guest

Quote:
Originally Posted by Milka10
A , yyy.....Można by jaśniej ? Albo chociarz podajcie mi jakas stronke gdzie pisze "DOKŁADNIE" jak zrobic by sim mogły widziec swoje odbicie...
Wejdź w opcje grafiki....czyli, masz takie trzy kropki, które z reguły naciskasz by zapisać grę. w tym miejscu gdzie masz taką "dykietkę" masz też taki ekranik, co oznacza "opcje graficzne". klikasz na to i pojawiają ci się opcje. Poszukaj tam opcję "odbijania swiatła: Włacz ją i "zastosuj zmiany" . I będzie Git, musi zadziałać.
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules