![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej buraki
![]() 1.Duże domki tak na 5-8 osób... 2.Sukienka dla nastolatki przypominająca szmatę... 3.Lokówka , Suszarka , kosmetyczka , żelazko i wieszaki ![]() 4.Kolumny(wieeeeelkie) do powieszenia na ścianie... 5.Młotki , śrubki i tp. 6.Tapeta nie byle tapeta bo z Harrym Potterem i dodatkami jakie z nim znajdziecie ![]() ![]() 7.Jakieś ładne ciuchy dla mężcyzn :laugh: :shifty: 8.Kalendarz... 9.Ubranie dla małej dziewczynki z wizerunkiem jakieś gwiazdy ... 10.Skin Arasha , 50CENTA , Britney Spears , Amy Lee , Natalii Oreiro (nie wiem jak sie pisze) ![]() ![]() :thx: za pomoc... Pomplica... :papa: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
skiny gwiazd poszukaj na modthesims2.com w dziale z simami \real people
jakieś kalendarze są na sims2sisters.com a reszta też chyba na modthesims2 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mydło,ręcznik,papier toaletowy,suszarka,żyletka,płyn,perfum |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domi są m.in na parsimonious.org i na mikeiside.modthesims2.com (musisz się zarejestrować za free). Sukienka dla nastolatki: wpisz w wyszukiwarkę"biedne ubrania' (bez cudzysłowia), znajdziesz tam mój temat, w którym Bruno podał linki do ciuchów i mebli dla biedaków... suszarkę widziałam na modthesims, musisz wejść w Objects Meshes/Decoration (o ile się nie mylę), będzie mozna ją kupić i położyć na szafce. A ciuchy da mężczyzn m.in na all-about-style.com albo na parsimonious.org
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak kładzie się ją na szafce.Link jest w moim poprzednim poście!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=harry+potter - jakiś temat o harrym poterze
Co rozumiesz przez słowo "kolumny do powieszenia na ścianie"? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |