![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Potrzebuje laboratorium:
meble maszyny jakieś probówki i mikroskopy laptopa (WSZYTSKO BARDZO NOWOCZESZNE) Hotelowe: - Windę (Taką jak na amerykańskich filmach w hotelu) może być np. tapeta z barierką i drzwi ! Korytarz i drzwi! Apartament taki bardzo elegancki nowy i drogi. (Normalnie jak dla jakieś super gwiazdy): -Tapety -Lampy -Telewizor -Kanapy -Łóżko na podeście -Toaletkę -Wózek z jedzeniem. -Szafę głównie to takie drzwi jak od szafy, garderoby, wieszaki mogą być takie jak w teatrze lub w sklepie. -Łóżko takie by sim wyglądał jakby spał na podłodze lub jakieś półce. -Szlafrok dla simki. - Rośliny doniczkowe. Bardzo mi na tych rzeczach zależy potrzebne mi są do nowego odcinka. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
www.modthesims2.com - w wyszukiwrace wpisz lab to znajdziesz rzecy do laboratorium
Fajne domy www.Justa-web.de a meble --> włączasz www.modthesims2.com i wybierasz downloads.Później Buy Mode i Sort Type (nie room function xD) i teraz Comfort - kanapy,krzesła fotele, Surfarce - Stoły,biurka,stoliczki itd. Decorations - Wiadomo Electronics - V, i inne RTV Kitchen - Kuchenne Plumbing - wanna,kibel,umywalka Hobbys - Hobby Miscelanious - inne Tam beda przedmioty za któryi lookash Ostatnio edytowane przez Snake Eye : 19.09.2005 - 18:21 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok brakuje mi tylko
wózka z jedzenie wieszaków toaletki windy laboratorium tv drzwi od garderoby szlafroka Jagbym mogła prosić żeby nie z www.modthesims2.com ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|