![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie!
Tworząc domy w większości stawiam je na fundamentach, dzięki temu lepiej się prezentują i są bardziej przestrzenne, chociażby poprzez zagospodarowanie piwnicy. I tak o to szczęśliwa z pomyślnego zainstalowania najnowszego dodatku zabieram się do tworzenia nowego domku dla mojej rodziny a tu niespodzianka, okazuje się, że nie wiem jak zbudować garaż na fundamentach aby miał połączenie z domem... Czyżby tylko ja jestem taka genialna, że nie mogę zbudować garażu na fundamentach czy nie jest to wogóle możliwe? A może jednak jest jakiś sposób? Czy muszę zapomnieć o połączeniu domu z garażem jeśli ten pierwszy jest na fundamentach? Kto ma sprytne rozwiązania i może - ewentulanie chce ![]() Radom typu: zbuduj dom na gruncie albo garaż bez połączenia z domem na wstępie grzecznie dziękuję aha i wiem jak zbudować zwyczajny garaż ![]() Kolejna sprawa, która mi doskwiera i nie pozwala spokojnie zasnąć - jestem właśnie w trakcie tworzenia samej siebie O rety!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo proszę o wszelką pomoc - to dla mnie naprawdę istotne. Dziękuję i pozdrawiam! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Garaż | Vanillienné | Budowanie | 7 | 07.07.2008 12:54 |