![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Ma system operacyjny Windows XP. Zainsalowałem TS 2 przez pewien czas grałem ale znudziło mi się zostawiłem ją może na jakieś 6 miechów. Teraz dostałem dodatek: "Zestaw Świąteczny". Po instalacji włączyłem gre. Lecz pojawiło się okienko "Wystąpił problem z aplikacją The Sims 2 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.". Następnie otworzyłem raport o błędach: "AppName: sims2.exe AppVer: 1.0.0.999 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008e86b". O co w tym chodzi? Co mam zrobi żeby działało? PS: Może ktoś zamieścił temat z tym problemem, ale czytając niezauważyłem go. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zrób reinstal. Mi to pomaga. Chociaż czasem trzeba format.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Spróbuj jeszcze raz zainstalować zestaw świąteczny, a jeśli to nic nie da, skasuj simy i zainstaluj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przeinstalowywałem gre już z 3 razy ale niepomogło widocznie jeszcze raz bede musiał system instalować
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam dokładnie taki sam problem. Tyle że mam oryginał. Próbawałem też mini-image i nic. System wywala mnie.
PC: Win XP Home, P4 3.06GHZ,płyta Gigabyte GA-8S648FXP-RZ, 512RAM, GeForce 6200 256MB,84\160GB wolnego miejsca,nagrywarka DVD LG GSA-4167B i nagr. CD LG GCE-8320B. Przed wymianą procesora (P4 1.60GHZ, bez zmiany płyty) wszystko chodziło OK. Czy muszę przeinstalować system, żeby dostosować go do procesora? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|