![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy taki program istanieje, ale potrzebuję go (Lub jakiegoś kodu, czy mod) do tak jakby połączenia w rodzinę sąsiadów. Mam zamiar zrobić swoją rodzinkę (całą) i ciężko mi by było zrobić dziadków, by ci urodzili moich rodziców realistycznych, itd.
![]() A druga sprawa to zmiana nazwisk. Czy jest kod (mod, program) do zmiany nazwisk dla danej osoby? Ale tylko dla jednej? Please, pomóżcie mi! :1smutny: Pozdrawiam! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
SimPe
![]() ![]() Tam gdzie jest lista "Filetypes" wybierasz "Family Ties". Wciskasz zakładkę "Plugins" która jest gdzieś mniej więcej w połowie okna. Z listy obok "Sim" wybierasz jakiegoś bolka któremu chcesz "zrobić rodzinę" i w najwęższej liście wybierasz relację: I' m married to - jestem żonaty/zamężna z My parent A is - jednym z moich rodziców jest (zazwyczaj facet) My parent B is - jednym z moich rodziców jest (zazwyczaj kobieta) My sibling is - moim bratem/siostrą jest My child is - moim dzieckiem jest Potem z tej listy pod spodem wybierasz sima który ma być rodziną dla wybranego przez ciebie bolka. Połączeni sąwięzmi które wybrałeś. Potem "Add tie", "Commit" i gotowe. Jak zmienić relacje? wydaje mi się że jest to opisane w poradniku Bruna ![]() Nazwiska też w tym samym poradniku... wchodzisz tak samo ale ta rubryka powinna byc odblokowana |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedź. Co prawda niewiele NA RAZIE kapuję z tego, gdyż jestem zielony z tego SimPE, ale jakoś sobie dam radę. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|