Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.02.2006, 19:08   #1
aiisaaa
Guest

Domyślnie Problem z instalacja domów.

Mam maly problem. Sciagam dom, rozpakowuje go do koatalogu downloads i naciskam zeby mi sie zainstalowal pokazuje sie komunikat : Ten element wymaga dodatku ktory nie zostal zainstalowany (mam TH2NS i NZ) dzieje sie to takze wtedy gdy domek jest clean. Wiecie o co chodzi?? Z gory dziekuje za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.02.2006, 19:47   #2
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Masz dodatki z internetu? Może szkodliwy dodatek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2006, 20:13   #3
aiisaaa
Guest

Domyślnie

Mam ale sprawdzalam w Sims2Pack Clean Installer i nie ma zednego czerwnoego... Teraz zuwazylam (sciagnelam z innej strony niz domy odob z te sims i mi sie instaluja..) dziwne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 08:06   #4
Allis
Guest

Smile Jest wiele powodów

Jest wiele powodów, dlaczego wyświetla ci się taki komunikat. Najczęściej to problem dotyczy tego, że do domu została załączona jakaś tapeta czy przedmiot, którego ty nie masz. Drugi powód jest taki, że np. gra jest do The Sims 2 Nocne Życie a ty nie masz tego dodatku. Ale skoro piszesz, że masz NŻ i NS, i problem dzieje się kiedy domek jest clean...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 10:13   #5
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Angel94
Jest wiele powodów, dlaczego wyświetla ci się taki komunikat. Najczęściej to problem dotyczy tego, że do domu została załączona jakaś tapeta czy przedmiot, którego ty nie masz.
Chyba jednak nie do końca. Jeśli w domu znajdują się jakieś tapety, podłogi, tudzież inne dodatki, to powinny się zainstalować razem z domem. O ile oczywiście parcelę spakowano z dodatkami.

Cytat:
Napisał Angel94
Drugi powód jest taki, że np. gra jest do The Sims 2 Nocne Życie a ty nie masz tego dodatku. Ale skoro piszesz, że masz NŻ i NS,
Właśnie.. Nie ma się któregoś z dodatków, to można zrozumieć komunikat, ale o co chodzi, jeśli pojawia się on mając i NS i NZ? Miałam dokładnie to samo (dodatki i podstawa oryginalne). Nie wiem, co jest grane, ale poradziłam sobie z tym. Zaczęłam instalować domy za pomocą Clean Installera i wszystko się pięknie instalowało. Później po kilkudziesięciu minutach program odinstalowałam i już wszystko instalowało się bez problemu. U Ciebie też powinno podziałać. ;>
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 17:40   #6
aiisaaa
Guest

Domyślnie

Dziekuje, tylko jeszcze musze dojsc do tego jak zainstalowac za pomoxa Clean installera bo mam go dopiero od 3 dni..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 17:43   #7
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał aiisaaa
Dziekuje, tylko jeszcze musze dojsc do tego jak zainstalowac za pomoxa Clean installera bo mam go dopiero od 3 dni..
Wystarczy mieć program zainstalowany na komputerze. Wtedy wszystkie pliki typu sims2.pack i sims2.skins będą domyślnie instalować się przez Clean Installer.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 17:52   #8
aiisaaa
Guest

Domyślnie

niestey nie idzie... moze cos wykombinuje innego,i tak dzieki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 19:50   #9
Mgiełka
Guest

Domyślnie

A może potrzebny jest TS2 Zestaw Świąteczny?? :grin: I może tam są jakieś kształty przedmiotów, które są w domciu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2006, 20:20   #10
aiisaaa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał katherina
A może potrzebny jest TS2 Zestaw Świąteczny?? .
Tez mam... moj komp jest widocznie inny..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania