Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.02.2006, 19:29   #1
Pawlq
Guest

Domyślnie Akademik by Pawlo

Mam wam do pokazania Akademik "Sowa".
Mały,ciepły i ładny. (moim skromnym zdaniem)
Co do Salonu on ma być kolorowy tak jak w poprzednim akademiku.
Jeszcze jedno: Ten akademik zbudowałem do GRANIA a nie na POKAZU - Mieszka tam moja Simka
OK Zaczynamy:
Bryła:

Nowe:

Jadalnia/Kuchania

Nowe:

Salon

Nowe:

Kibelek

Prysznice (dla kobiet - czerwone)

Na górze - pokój mojej simki:

Nowe:

A tu po ciężkim dniu moża odpocząć.

Motylek

Oczywiście jak będzie się podobał, dam linka do ściągnięcia

Ostatnio edytowane przez Pawlq : 20.02.2006 - 19:34

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2006, 19:38   #2
goomaki

Reputacja: 12
Domyślnie

Na pierwszy rzut oka to nie wygląda jak akademik
Streasznie dużo kolorków i ten dywan mi się nie byt podoba
Bryła wygląda nawet fajnie.
Mogę dać 7/10
goomaki jest offline  
stare 19.02.2006, 19:48   #3
Pawlq
Guest

Domyślnie

Dzięki zapamiętam.
A do tych którzy przeglądają ,a nie oceniają:
Wiem że nie buduje jak Alia i moja nazwa użytkownika (Pawlo) nie jest tak słynna jak Alia.

stare 19.02.2006, 19:55   #4
konwallia
Guest

Domyślnie

Ja sie wpisze bo na Twoj wpis zawsze moge liczyc No wiec nazwa trafna, bo bryla tak mi sie od razu skojarzyla z sowa... Ten salonik... oj Pawlo, Pawlo... ale oczodajnie szalone... auuuu, moje oczka... jesli chcesz liczyc na kolejne wpisy, to nei narazaj mnie na takie wstrzasy ja wiem, ze ja kiedys tez zapodalam zolte foteliki, ktorych wszyscy sie czepiali... ale zolty, czerwony, zielony, pstrokate tapety, wzorzasta podloga, to naprawde jak na 1 raz o wiele za duzo... Plusiki za bryle i lazienki, glownie prysznice minusik, ale taki maly, bo wiem ze w planie miales szalony salonik w sam raz dla studentow, za ten wlasnie pokoik.

stare 19.02.2006, 21:39   #5
Pawlq
Guest

Domyślnie

Nooo, moim planem było zrobić taki salon.

Ale dużo komentarzy :/

stare 19.02.2006, 21:47   #6
Margierytka
Guest

Domyślnie

Pawlo lubię Cię. Dlaczego się nade mną pastwisz? No powiedz! Dlaczego? Stareńka jestem, zgrzybiała, bryle noszę jak denka od butelek po piwie, a Ty mnie walisz po oczach kolorkiem. Za co?

Bryła świetna za to w środku... Zgroza. Coś się uparł na te płomyczki na ścianach??? Poczekaj, aż Ci kucharz jełopa przypali naleśniki - będzie się jarać, że hej!

Ten salon będzie cudowny o ile dasz coś kontrastowego do mebli na ściany lub na podłogę, ale na Boga nie walącego po oczach, może jakiś złamany kolor z gamy barw na elewacji. Pokoje studentów i sanitariaty są bez zarzutu, oprócz tego niebieskiego, gdzie znowu masz bajeranckie kolorki...

stare 19.02.2006, 21:50   #7
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alia
Pawlo lubię Cię. Dlaczego się nade mną pastwisz? No powiedz! Dlaczego? Stareńka jestem, zgrzybiała, bryle noszę jak denka od butelek po piwie, a Ty mnie walisz po oczach kolorkiem.
Uuuu... Nie wiedziałem.
Ja ciebie też lubię.
Dzięx, będzie upade tego akademika .

stare 19.02.2006, 22:00   #8
Nova6
Guest

Domyślnie Gdzie jest sowa :P?

Hey, nie wiem gdzie tu sowe widac ale bryła ładna, chociaz malutka,wiec ciasnawo bedzie. 9/10
Ogrodek ... moze stoliczek,fonntanna,jeziorko, zeby odpoczac od nauki :] a tu nic, 2/10

Jadalnia i kuchnia:dziwny kształt,mało reprezetacyjna,zaraz przy wejsciu, stoliki mogłyby byc tez przy oknach,ładnie by wygladało,pozatym rzeźba w kuchni do bani,okien mogloby byc wiecej i FIRANKI! 3/10

Salon: kolory K skoro tak chciałes, ale jak kolorowo to kolorowo a nie ciemne drewno do mebli i stare lampy... :/ 4/10

"kibelek" mały, bardzo nawet, ale dodam za prysznice bardzo ładne 5/10

Pokoje, nie wybrales nawet inne poscieli,zbyt w jednym pokorze... mało pomysłowe... ogólnie NIE
3/10

JA daje 26/60-> 4,3/10 ładnie ,pozdro :*

Ostatnio edytowane przez Nova6 : 19.02.2006 - 22:03

stare 19.02.2006, 22:12   #9
Calintz
Guest

Domyślnie

Bryła świetna 10/10, ogród...hmmm praktycznie go nie ma 5/10 za ławeczke i chęci Salon...masakra oczowalace kolorki od razu mnie oczęta zabolały :1smutny: 2/10 reszta domku nie jest zła nawet mi sie podoba 8/10 za płytki w łazience i za to wchodzi sie na jadalnie. SUMA: 25/40 powyżej połowy nie jest tak źle

stare 20.02.2006, 07:19   #10
riannon
Guest

Domyślnie

Bryła jest super. Za to w środku tak średnio. Najgorsza jest ta podłoga w salonie. Ale nieźle. 8/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania