![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
och...
Stawiasz winde np. tą drugą.Stawiasz ją na pierwszym piętrze i np. na drugim piętrze(chodzi mi o to że stawiasz dwie windy POD SOBĄ tam gdzie masz te piętra,to zależy ile masz pięter jeśli np.3 to stawiasz wszystkie trzy windy pod sobą).Jeśli chcesz pojechać to wchodzi na piętro na które chcesz pojechać i klikasz opcje wejścia do windy czy jakoś tak i gotowe |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nic z tego juz tak robilam probowalam tez wielu innych sposobow dopiero przy pomocy "move objects" moglam wybudowac DZIALAJACE windy
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeżeli chceez wybudować windę stawiasz jedną na parterze. Zmieniasz widok na piętro, kasujesz podłogę tam gdzie ma być wejście. Powinnaś mieć takie zielone kwadraciki. I stawiasz na nich wejście.
#5 |
Guest
|
![]()
nic z tego u mnie dziala ale przy istniejacej podlodze meczylam sie tak dlugo az mi sie udalo (wlasciwie to glupi problem byl
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie posiadam jeszcze WB i mam pytanie dotyczące wind. Czy łatwo je zbudować? Można zaglądać do środka? Możecie w ogóle napisać coś na ich temat?
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak.Można zagladać do windy a czy łątwo sie buduje to to zależy od umiejętności gracza
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Łatwo sie buduje...
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Właściwie, to je się tylko "wstawia" jak np kanapę
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo łatwo się ją buduje :)
Można do niej zaglądać i zmieniać jej wnętrze (wtedy, gdy ją kupujemy)
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|