![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chryste Panie!!! Reinstalnełam simy, zainstalowałam wsyztskie dodatki pościągałam peeełno różnych rzeczy, meczyłam sie 3 dni prawie no stop a tutaj... zaden ze sciagnietych plików nie działa!!! Nie pokazuje sie zaden w grze!!! Dlaczego??? Nie wierze zeby przeszkadzało simom, ze sa zainstalowane na D:\, bo własnie na tym dysku instaluje gry... błagam pomozcie... bez tych plików w ogóle gra nie jest ciekawa!!! ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
-rozpakowujesz do folderu Downloads z "s" na końcu? -ściągasz meshe? -masz program do recolorowanych przedmiotów (CEP) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
-tak(?O_o)
-tak! -TAK!!! zeby było jasne- przed zainstalowaniem TS2: O4B wszystko działało wymagania sprzetowe mam- tak na wszelki wypadek no ogolnie było cacy a teraz nic!!! o, przepraszam... włosy i ciuchy działają, zapomniałam o nich^^. ALE RESZTA PRZEDMIOTÓW NIE!!! Ostatnio edytowane przez arviladelia : 29.03.2006 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kurcze, no to nie wiem
![]() Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 29.03.2006 - 21:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak, właczam...
![]() huh... przezywam załamanie nerwowe... jakby ktos rozgryzł o co moze chodzic niech da znac virusów nie mam, to tez tak na marginesie, jakby miało cos do rzeczy. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm.. a może jednak zainstalujesz CEPa raz jeszcze? Wyszła nowa wersja, kompatybilna z WB.
![]() Jeśli byłabyś zainteresowana, to znajdziesz go tutaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A! I ktos pisal na forum ze u niego dodatki pojawiaja sie dopiero przy powtornym wejsciu do gry.
U mnie dzialaja od razu ale.... ja nie sciagam mebli ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mam podobny problem. Odkad zainstalowalem Wlasny Biznes na nowym komputerze i przegralem sobie wszystkie dodatki, ktore mialem na starym kompie pojawily sie 2 problemy:
1. nie moge wejsc do jednego z domow- gra wywala do windowsa 2. nie widze wiekszosci mebli Problem jest o tyle dziwny, ze na starym kompie wszystko dzialalo i bylo OK. Ktos moze mi pomoc? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To chyba ten sam problem co tu: http://forum.thesims.pl/showthread.p...533#post546533 tyle, że tamten dotyczy akurat NŻ.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ale widzisz, chodzi o to, ze na starym kompie gralem z tymi dodatkami we Wlasny Biznes i wszystko dzialalo bez zarzutu.
A teraz nie wiem o co chodzi i glowie sie juz nad tym 3 dni :con: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|