Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.04.2006, 21:59   #1
.SiMCiA.
Guest

Domyślnie Znowu nic!

Bardzo chciałabym wziąć udział w konkursie Miss Sims... i niestety nie wiem, co robić w sprawie linku do pobrania... Co zrobić, gdzie umieścić?? Spakować Sima i co dalej?? A gdzie się głosuje? Czyatałam regulamin konkursu, ale naprawdę wiele się nie dowiedziałam Czy ja tępa taka jestem? No więc najważniejsze: LINK ---> Jak zrobić, gdzie umieścić, JAK umieścić? I po drugie: Gdzie głosować na na Miss? No wiem, że na swojego Sima nie można, ale chociaż na innego. Ale to już mniej ważne... Czyli ostatecznie: LINK!

Ostatnio edytowane przez .SiMCiA. : 03.04.2006 - 17:25
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.04.2006, 23:34   #2
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Tu masz przydatne poradniki:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23207
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23142
I może jeszcze to...
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23326

Co do głosowania... 15 dnia każdego miesiąca są zamykane tematy z kandydaturami i w odpowiednich działach zakładamy nowe wątki, gdzie odbywa się głosowanie. Znajdziesz tam sondę, w której będą wszystkie prawidłowo nominowane kandydatury, gdzie każdy użytkownik forum może oddać jeden głos.

Na przyszłość - tutaj zapraszam.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 17:25   #3
.SiMCiA.
Guest

Domyślnie Aaa!

Oh ... Rejestruję się na www.thesims2.ea.com i wpisuje kod gry (ten ostatni krok do pełnej rejestracji) i... wyskakuje:
The code you entered is unavailable. Please check what you entered and try again. If you need more help, contact us at: (866) 543-5435 (toll free) within the continental U.S. only.
Rozpłaczę się... Albo potem:The specified registration code has been used previously. ;( ;( ;(

Ostatnio edytowane przez .SiMCiA. : 03.04.2006 - 17:33
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 17:33   #4
.SiMCiA.
Guest

Domyślnie The specified registration code has been used previously.

The specified registration code has been used previously. Wpisuję kod , który znajduje się na opakowaniu gry przy rejestracji w thesims2.ea.com i coś takiego mi wyskakuję. Ja mam Simsa oryginalnego, a ktoś ponoć już używał tego kodu!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 17:36   #5
Tenebris
Guest

Domyślnie

Skoro masz oryginalne to nie jest możliwe, aby ktoś używał już?? Może u nich na stronie jest jakiś błąd poczekaj chwilę i spróbuj ponownie.
P.s Na przyszłość zapamiętaj : Nie musisz wcale zakładać nowego wątku wystarczyło zadać to pytanie w poprzednim temacie założonym przez ciebie.
:con:

berata edit: Właśnie, dobrze powiedziane. Tematy połączone.

Ostatnio edytowane przez berata : 03.04.2006 - 19:26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 17:44   #6
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

Tak, może zakupione została gra na Allegro, albo Ebay? Albo nawet pożyczona od kogoś?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2006, 17:47   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ten komunikat oznacza właśnie, że ktoś użył kodu... Albo Ty już wcześniej go wpisałaś i wyłączyłaś tą aplikację, a potem znowu włączyłaś. Albo coś źle wpisujesz. Ta czcionka w TS2 i dodatkach jest nieco dziwna- literka, która wygląda jak Ż (takie Z z kreską pośrodku) to w rzeczywistości Z (nie ma polskich znaków), do tego U może pomylić Ci się z V.
To wszytko wnioskuję z Twojego posta w Twoim innym temacie.

Jeśli wszystko wpisujesz poprawnie, gra jest oryginalna, a komunikat wyskakuje, możesz zadzwonić/napisać maila do przedstawicieli EA Games.
(nr telefonu na pudełku, mail na http://polska.ea.com/ ).
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania