![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, to moje pierwsze fotostory więc proszę o wyrozumiałość. Nie wiem czy będą kolejne części.
"PORZUCONY CASSANOVA" ![]() Oto Caroline. Ma 15 lat i od bardzo niedawna ma wspaniałego chłopaka. ![]() A oto Józek. Chłopak Caroline i straszny flirciarz. ![]() Caroline robi Józkowi masaż po ciężkim dniu w szkole. - Taaak, kochanie, robisz świetne masaże. - Dziękuje serdelku. ![]() We dwójkę wskoczyli do wanny z hudromasażem. Na początku rozmowa była delikatna i się nie kleiła, ale... ![]() ...Caroline przeszła do ciekawszych tematów. ![]() Caroline znowu zrobiła Józkowi profesjonalny masaż. Chłopak był w siódmym niebie. ![]() -Och, moja masarzystko, jak ja Cię kocham - Pimpusiu, już to mówiłeś. ![]() W cudownej chwili jakiej oddali się Józek i Caroline przychodzi Marlena: dziewczyna która zrobi wszystko aby znaleźć kandydata na męża. - Cześć słonko! Jak mogłeś opuścić swoją myszeczkę? - Eee...no tak...ja właśnie... - Nic nie mów... ![]() Nie dokończył mówić kiedy Marlena pocałowała go. ![]() Rozwścieczona Caroline spoliczkowała Józka. - Ty playboyu, a co z nami? - Misiaczku, co to za szmata?- spytała się słodko Marlena - Eee.. no, tak jakby...moja dziewczyna? ![]() -A więc to tak? Koniec z nami! Wracaj do swojej Caroline. - Jeszcze czego? Ja go nie chcę. - Drogie panie, wyjaśnię sytuację... - Nic nie mów Cassanovo, zrywam z tobą- powiedziała Caroline - Tak jak ja- powiedziała Marlena Józek został na lodzie a Marlena i Caroline znlazły sobie innych facetów. HAPPY END zawsze jest ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|